NOVA LINIJA KUĆE DECLEOR

Francuski prestiž osvojio Kseniju Pajić i Anu Maras

26.02.2016 u 14:29

Decélor predstavio novu Hydra Floral redizajniranu liniju

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Francuski brend Decléor ovog je tjedna svečano predstavio novu redizajniranu liniju proizvoda Hydra Floral u institutu Bliss, jedinom Decléorovom institutu u Hrvatskoj i regiji, uz prisutnost brojnih poznatih osoba i vjernih klijenata poput glumica Ksenije Pajić, Ane Maras Harmander, Marije Škaričić i drugih

Na licu jedne od najboljih zagrebačkih glumica Ksenije Pajić malo tko bi prepoznao njezine 53. godine života. Ksenija nikad nije krila da joj je njega kože jedna od najvažnijih stavki. Kao ni u čemu u svom životu i karijeri, glumica ni u tome ne pretjeruje. Vjerna je jednom kozmetičkom brendu, a rezultati su odlični.

'Imam vrlo malo prohtjeva: rijetko se šminkam, imam zahvalnu kožu koja ne iziskuje neke pretjerane tretmane; idem na frizuru jednom na mjesec, katkad na pilates, poneka masaža, što mi je više potreba nego luksuz, i to je to. Nisam ja sebi tako važna', objasnila je jednom. A u čemu je tajna, dijelom je otkrila ovoga tjedna dolaskom na predstavljanje nove redizajnirane linije Hydra Floral Decleor u institutu Bliss.

'Nisam pobornik agresivnih već prirodnih i zasad sam jako zadovoljna', rekla nam je glumica koja je protekle godine zbog zdravstvenih problema usporila životni ritam.

'Odlično se osjećam. Ove sam smanjila sam poslovne obaveze, imala sam tek dvije kazališne premijere, nisam snimala ništa, posvetila sam se sebi i obitelji. I dobro sam učinila', zaključila je. Kćer Vitu uskoro očekuje polaganje diplomskog na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a onda će na usavršavanje.

'Ne znam hoće li se odlučiti za neku destinaciju izvan Hrvatske, no što god odlučila, ja sam uz nju', kaže Ksenija.