VRIJEME ZA OBITELJ

Iva Majoli: Druženje s majkom kao najbolji predah

08.04.2016 u 07:05

Iva Majoli s majkom Dragicom popila piće na Cvjetnom trgu

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić/Pixsell

Bionic
Reading

Izbornica ženske teniske reprezentacije rijetko je u Zagrebu, a kratku pauzu u travnju iskoristila je za druženje s najboljim prijateljima, ali i za majku Dragicu koju zbog čestih putovanja rijetko viđa. Nakon obiteljske tragedije obitelji Majoli prije osam godina Ivina majka rijetko se mogla vidjeti u javnosti

Obitelj Majoli je poput ptice feniks. Ma koliko teško bilo, uvijek će se izdignuti iz pepela. Iva je u svom životu imala mnoge uspone i padove, ljubavna razočaranja, težak razvod, dugove, no danas kao da je konačno pronašla svoj mir. Možda zbog toga jer vrlo malo vremena provodi u Hrvatskoj. Osim što je izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije, ponekad radi i kao organizatorica teniskih turnira. Posljednji je bio WTA turnir u Sankt Peterburgu u veljači.

Posljednjih dana boravi u Zagrebu gdje je se u centru grada može vidjeti u društvu bliskih prijatelja. Jučer je pak ispijala kavu s majkom Dragicom koja se dugo vremena nije pojavljivala u javnosti još od teške obiteljske tragedije 2008. kad je izgubila svog partnera. Od Ivinog oca Stanka Dragica Majoli razvela se 2000. Od tada je živjela sa svojim novim partnerom Tarikom Muranom.

Iva je donedavno bila i trenerica osječke tenisačice s londonskom adresom Donne Vekić, no to više nije.

'Bilo je tu previše putovanja, ja to nisam mogla izdržati, tako da smo lani prekinule suradnju. Donna opet trenira s bivšim trenerom Felgateom, no ja sam uvijek tu, za nju i sve naše cure, znaju da na moju pomoć mogu računati kad god im treba. Olimpijska je godina, Donna i Ana pokušat će osigurati plasman koji će im jamčiti nastup u Riju', rekla je nedavno za jedan dnevni list.