OTVORILA DUŠU

Kanye rasplakao Beyonce

20.07.2011 u 10:20

Bionic
Reading

Beyonce je zaplakala kad je čula biografsku pjesmu 'Runaway' producenta i repera Kanyea Westa, zbog načina na koji je pokazao svoju ranjivu stranu

'Činjenica da je otkrio svoju bol, svoju zbunjenost i ljutnju, bez prethodno napisanih stihova, uistinu je dirljiva', otkrila je pjevačica u intervjuu za magazin Complex.

'U pet minuta, koliko traje pjesma, Kanye je dao svoje srce. Veoma je ranjiv. Obožavam kada jedan umjetnik može biti tako iskren', dodala je Beyonce.

 

Potpis videa ...

Vidno dirnuta Beyonce iskoristila je priliku i pohvalila svog životnog suputnika i glezbenog kolegu Jay Z-ja

'Njegova glazba je više od samo glazbe. Stihovi njegovih pjesama su utjecali na brojne generacije. Sve što je postigao tokom života milijunima mladih daje veliku inspiraciju. Ima trenutaka kada osjetim kako mu stihovi kolaju po glavi i mislim: 'Uistinu sam sretna što sam u mogućnosti svjedočiti takvoj razini genijalnosti tako blizu'', nahvalila je Beyonce svog supruga.

Beyonce je postigla planetarnu slavu već u dobi od 16 godina u grupi Destiny's Child. U intervjuu za Complex pjevačica je progovorila i o tom razdoblju svog života, rekavši kako se osjeća ponosno i privilegirano zbog činjenice što je tako mlada mnogo postigla.

'Imala sam mnogo sreće što sam postigla ono o čemu mnoge mlađe generacije sanjaju. Samo želim da moje nasljeđe bude glazba koja će buditi emocije u ljudima', izjavila je Beyonce.