NA FILMSKOJ PREMIJERI

Lana Pavić blista u visokom stadiju trudnoće

15.03.2016 u 12:06

  • +5

Premijera 'Ponovno ljubav'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Sinoć je u zagrebačkom multipleksu Cinestar Branimir centar održana svečana premijera filma 'Ponovno ljubav', u kojem glavne uloge imaju Rebecca Hall, Jason Sudeikis i Joe Manganiello. U premijeri su uživala brojna poznata lica, među kojima su bile Josipa Pavičić, Vanja Mamić, Nela Kocsis, Jasna Palić Picukarić, Ana Gruica, Lana Pavić, Nada Abrus, Sarah Josipović, Suzy Josipović Redžepagić, Renata Končić Minea, Lejla Filipović i mnoge druge dame

Brojne poznate ljepotice odabrale su crne i sive nijanse kao najbolji odabir za opuštenu filmsku večer. Voditeljica i vlasnica restorana Josipa Pavičić Bernardini tako se odlučila za uske crne kožne hlače i klasični kaput na dvoredno kopčanje, a sve je upotpunila visokim čizmama i funkcionalnom torbom. Točka na 'i' zasigurno joj je upečatljiva pletenica ispletena oko glave.

Priliku za novi film nije propustila ni Lana Pavić, a u posljednjem je tromjesečju trudnoće. Lana je stavila udobnost na prvo mjesto sivom tunikom, a tajice i čizme od brušene kože izvrsno su nadopunile look. Rokerski detalji poput kožne jakne i ogrlice te torbice u crnoj boji bili su sve što joj je potrebno.

Za crnu kožnu jaknu odlučila se i Ana Gruica, a kombinirala ju je uz usku sivu haljinu dužine do koljena. Ipak, crne uggsice i čarape odale su ležeran dojam koji se malo kosio s gornjim rokerskim dijelom. Sivu haljinu blagog A-kroja odabrala je i lijepa misica Lejla Filipović te je uz upadljivu ogrlicu i kosu zalizanu u rep postigla pravu ravnotežu elegancije i ležernosti.

Glumica Nela Kocsis odlučila se za provjerenu crno-bijelu kombinaciju uz lepršavu suknju i usku majicu te također kožnatu jaknu i veliku crnu torbu.