GORAN NAVOJEC

'Larisin i moj nomadski život super funkcionira'

23.02.2015 u 13:21

Bionic
Reading

Nakon što je protekle godine bio zauzet snimanjem serija u stranoj produkciji, među kojima je bila i 'Granice zločina', u kojoj će uskoro Goran Višnjić zaigrati glavnu ulogu, jedan od naših najzaposlenijih glumaca Goran Navojec trenutno je posvećen obitelji i sinu Grguru dok njegova supruga Larisa u Berlinu radi na novom projektu, koreografiji za baroknu operu

Koliko je kompromis važan u braku, vrlo dobro znaju naš plesno-glumački par Larisa Lipovac i Goran Navojec. Proteklih godina Goran je bio zauzet snimanjem stranih projekata, zbog kojih je nerijetko putovao po Europi i preko oceana, no trenutno su on i Larisa zamijenili uloge. Naime dok Larisa zbog posla posljednjih mjeseci živi na relaciji Zagreb-Berlin, Goran je preuzeo brigu oko petogodišnjeg sina Grgura i više snima u Hrvatskoj.Unatoč nomadskom životu koji je obilježio zadnje godine njihova braka, Larisa i Goran uspjeli su uspješno balansirati između obitelji i karijere. Potvrdio nam je to i sam Goran, kojeg ćemo moći uskoro vidjeti u novoj BBC-jevoj seriji 'The Game' koju je prošle godine snimao u Velikoj Britaniji.

'Lijepo smo se uskladili i sve super funkcionira', kaže Goran, a unatoč mnogim stranim glumačkim angažmanima i pozivima iz SAD-a ne pomišlja na život izvan granica Hrvatske: 'I ovako me svaki čas zovu, zašto bih odlazio van? Nema razloga za to. Osim toga, premlad sam ja za te pothvate', zaključio je u šali.

Još prije Gorana Višnjića jedan od naših najboljih glumaca dobio je ulogu u popularnoj i hvaljenoj NBC-jevoj televizijskoj seriji 'Granice zločina' (Crossing lines): 'Snimao sam tu seriju prošle godine u Pragu desetak dana, a igrao sam Slovaka, pripadnika motorističke bande. Bilo je odlično iako na snimanju nisam sreo staru filmsku zvjerku Donalda Sutherlanda', prisjetio se Navojec, dodavši kako je njegova posljednja uloga u stranom projektu ona u visokobudžetnoj američkoj seriji 'Dig' koja se ovih dana snimala i u Hrvatskoj.

I dok je Larisa u svom posljednjem intervjuu otkrila kako je zbog novih poslovnih obaveza očekuje još mnogo putovanja, njezin suprug je, čini se, bar na neko vrijeme odlučio napraviti ono što je odgađao dugo godina: smiriti svoj avanturistički hemingvejski duh.