PRVI IZLAZAK U GRAD

Ljupka stigla iz Japana i otkrila tajnu lijepe kose

17.12.2014 u 11:04

Keune

Izvor: Promo fotografije / Autor: Keune

Bionic
Reading

Na otvaranje specijaliziranog dućana s preparatima za kosu Keune stigle su Lejla Filipović, Ljupka Gojić, Iva Balaban, Anja Šovagović, Alma Vukičević i otkrile zašto im je kosa prekrasna i zdrava

Na svečanom otvaranju Keuneove specijalizirane trgovine s preparatima za kosu u zagrebačkoj Mesničkoj ulici pojavile su se brojne poznate dame s gradske scene koje kosu tretiraju prirodnim sastojcima kao što su razni ekstrakti biljaka i eterična ulja. Prva je susjeda dućana Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske i supruga Tarika Filipovića koja je nedavno i sama krenula u poduzetničke vode – sa svojom kumom je  otvorila LD store upravo u Mesničkoj, a ona i suprug Tarik dugogodišnja su zaštitna lica proizvoda Keune.


Lijepoj bivšoj manekenki i dizajnerici Ljupki Gojić Mikić dolazak na svečano otvaranje dućana bio je prvi izlazak u grad nakon što je stigla iz dalekog Japana gdje živi posljednjih šest godina sa suprugom Mihaelom i kćerkicama. Dobro raspoloženu Ljupku razgalio je susret s brojnim prijateljicama koje su hvalile njezin istančani modni ukus. Ljupka je, naime, za izlazak u grad odjenula uske hlače, kaputić ukrašen zlatnim gumbima, a modnu kombinaciju podigla ružičastim polučizmicama posutim ukrasnim šljokicama koje potpisuje glasovita francuska modna kuća YSL.