TOTALNA TRANSFORMACIJA

Možete li prepoznati našeg slavnog bivšeg reprezentativca?

09.08.2016 u 13:30

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa u svibnju se oprostio od profesionalne karijere. Posvetio se obitelji i ušao u poduzetničke vode te promijenio izgled. S povećom bradom, kosom prošaranom sijedima i biciklističkom kacigom, kako se fotografirao za svoj Instagram, djeluje posve neprepoznatljivo

Legendarni sportaš nakon nogometne karijere uživa u drugim sportovima poput bicikliranja. Na Instagramu je, pored fotografije na kojoj pozira s biciklom i kacigom napisao da nije kao Christopher Froome, profesionalni britanski biciklist, ali da na biciklu uživa istraživati Korčulu.

Jednog od naših najzgodnijih nogometaša, koji je u karijeri branio za Hajduk, Šahtar, Spartak, Tottenham, Rostov i Deportivo te bio nezamjenjiv u hrvatskoj reprezentaciji za koju je upisao 114 nastupa, zbog novog imidža, velike brade i sijede kose, teško je prepoznati.

S nogometašem Ivanom Jurićem osnovao je tvrtku Vila Marjan koju vode direktorice, njihove supruge Angela Pletikosa i Irena Jurić. Uz poslovne uspjehe, 37-godišnji sportaš posvetio se obitelji. S tri godine mlađom suprugom Angelom najesen će dobiti četvrto dijete. Angela je prošle godine u svibnju rodila kćer Ružu, a u 13 godina dugom braku, imaju i šestogodišnjeg sina Franka i dvogodišnju kćer Eli.


S voljenom suprugom Angelom u braku je 13 godina

With my friend Igor coach of FC Kardemir Karabukspor⚽️????

A photo posted by Stipe Pletikosa (@pletikosastipe) on

A moment after the last game vs Real Madrid⚽️

A photo posted by Stipe Pletikosa (@pletikosastipe) on