BOBA ŽIVOJINOVIĆ U PLESNOM RITMU

Nekad je bio najzgodniji tenisač, evo kako danas izgleda

12.11.2016 u 12:59

  • +5

Plesna party groznica trese Zagreb

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Među mnogobrojnim uzvanicima zagrebačkog noćnog kluba H20 u vrućim plesnim ritmovima uživao je Slobodan Boba Živojinović, legendarni srpski tenisač i suprug pjevačice Lepe Brene. Nekadašnju sportsku zvijezdu samo su rijetki prepoznali

Guste brade prošarane sjedinama, širokog osmijeha i s nekoliko kilograma više zabavljao se u zagrebačkom noćnom klubu H2O nekad uspješni tenisač, 53-godišnji Slobodan Boba Živojinović. U klub je stigao u društvu bliskih prijatelja i bez supruge Lepe Brene, pjevačice s kojom ga veže ljubav od davne 1986. godine. Sportsku zvijezdu prepoznali su tek rijetki uzvanici.

Unatoč tmurnom jesenskom vremenu, grad je zahvatila prava plesna groznica. Brojne osobe iz društvenog života pokazale su svoje plesno umijeće i zabavljale se do sitnih jutarnjih sati. U najpopularnijim stranim i domaćim plesnim hitovima uživali su komičar Ivan Šarić, televizijski voditelji Dalibor Petko i Martina Podgorski, a ludoj atmosferi nije odolio ni legendarni srpski tenisač Slobodan Boba Živojinović.