LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Neponovljiva elegancija Mile Horvat

21.12.2014 u 22:48

Bionic
Reading

Svečanost dodjele nagrada najboljim sportašima i sportašicama u izboru Sportskih novosti u 2014. vodila je najpoznatija sportska novinarka u Lijepoj Našoj Mila Horvat, i ovom prigodom zablistavši u elegantnom izdanju

Čini se da nijedna veća sportska svečanost ne može proći bez lijepe HTV-ove sportske novinarke Mile Horvat koja je nakon dodjele nagrada za najbolje sportaše Hrvatske u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora vodila i tradicionalnu dodjelu nagrada za najbolje sportaše u Hrvatskoj prema izboru sportskih novinara.

Najboljim sportašima u izboru Sportskih novosti u 2014. proglašeni su Sandra Perković, Marin Čilić, hrvatska samostrel reprezentacija te dvojac na pariće, no pozornost je plijenila i lijepa Mila.

Odjevena u jednostavnu crnu haljinu otvorenih ramena koja joj prati vitku liniju, Mila je bila oličenje elegancije. Bez modnih dodataka i nakita vodeći se pravilom manje je više, uz kosu skupljenu u punđu naglasak je bio na prekrasnoj haljini zanimljivo krojenoj u gornjem dijelu.

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada HOO-a zablistala je u kreaciji Matije Vuice, dugoj zlatnoj toaleti protkanoj ukrasnim kamenčićima. Tom je prigodom i za tportal izjavila kako budući da živi u muškom svijetu, rijetko kad ima prilike odjenuti glamurozne haljine. 'No kad se ukaže prigoda – poput ove, onda ne dvojim i potražim pomoć Matije', otkrila je Mila koja ne krije da je privatno najčešće u casual kombinacijama.