SLAVNI PAROVI 2015.

Njima su prošle godine u ljubavi cvale ruže

01.01.2016 u 08:26

Bionic
Reading

Premda su proteklu godinu obilježili raspadi najdugovječnijih veza i brakova, imamo i primjere koji pokazuju da sretnih ljubavi još ima. Rodile su se neke nove, vruće ljubavi koje su obilježile 2015. godinu

Iako je razvoda i svađa ove godine bilo za izvoz, u duhu božićnih blagdana i izljeva emocija, pamtit ćemo je i po svim strelicama koje je ispalio Kupid. Posebno vruće bilo je ovog proljeća kada je novinske stupce punila Nataša Janjić. Glumica je nakon razvoda od Joška Lokasa, s kojim je bila dvije godine u braku, ljubavi dala novu šansu. Njezino srce osvojio je ginekolog Marko Kisić.

Njezin bivši suprug Joško Lokas sreću je pronašao s dvadeset godina mlađom Trogirankom Jelenom Katarinom Kapom. Atraktivna Miss turizma 2014. početkom listopada na Instagramu je objavila fotografije iz kojih se dalo naslutiti da žive zajedno. Ubrzo nam je i potvrdila svoju vezu s Joškom, a trenutno zajedno borave u Beogradu.

U travnju je otkrivena nova veza glumice Nine Violić s 19 godina mlađim beogradskim glumcem Milanom Marićem. Glumci su se upoznali u Beogradu, a vezu su navodno započeli pola godine prije, dok je ona igrala u predstavi 'Kako smo preživjele', a Milan tek diplomirao glumu i postao član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Iako žive na relaciji Zagreb – Beograd, veza im cvjeta.

Krajem travnja doznalo se za ljubav zagrebačkog glumca Janka Popovića Volarića i beogradske glumice Tijane Pečenčić s kojom se zbližio na setu serije 'Kud puklo, da puklo'. Nakon bračnog brodoloma s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom i nekoliko kraćih ljubavnih avantura, Janko koji u glumačkim krugovima slovi kao veliki zavodnik, ljubav je opet pronašao među glumicama.

U svibnju smo, pak, doznali za ljubavnu vezu glumca Ivana Hercega i ekonomistice, dekoraterke setova i manekenke Anite Dujić. Nakon nešto više od šest mjeseci ljubavi, Anita je probila led i objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala: 'sve što trebamo je ljubav'. Početkom 2015. godine, nakon godinu i pol braka, razvela se od scenarista Ivana Veljače s kojim je i poslovno surađivala.

U lipnju se saznalo za vezu spisateljice Milane Vlaović i direktora agencije Pepermint Borisa Kovačeka. Milana se prije četiri godine razvela od nekadašnjeg nogometaša Gorana Vlaovića s kojim je u braku bila osamnaest godina. S Borisom se poznaje već dugi niz godina i imaju velik krug zajedničkih prijatelja.

Da su zaljubljeni, pjevačica Jelena Rozga i njezin odabranik, violončelist Stjepan Hauser, potvrdili su krajem srpnja i od tada su nerazdvojni. Glazbeni par ne skriva svoju sreću i ne obazire se na zle jezike koji njihovu vezu nazivaju samo marketinškim trikom, a nedavno su zajedno unajmili stan u Zagrebu.

Početkom kolovoza splitska glumica i zvijezda filma Ivone Juke 'Ti mene nosiš' Lana Barić zaljubila se u profesora i povjesničara Dragana Markovinu, brata poznatog glumca i producenta Damira Markovine. Vezu s Draganom potvrdila je zajedničkom fotografijom na Facebooku. Glumica je prije njega bila sa slovenskim dramaturgom Maticom Starinom, ali ta je veza bila kratkog daha.

Mladi zagrebački tenisač Borna Ćorić i splitska manekenka Valentina Miletić u rujnu su odlučili da više neće skrivati ljubavnu vezu. Par se upoznao na splitskom Marjanu gdje su oboje trenirali, a povezali su se dopisujući se na društvenoj mreži te su nedavno proslavili 6 mjeseci veze. Atraktivna plavuša studira novinarstvo i 2011. godine bila je Kraljica Dalmacije.

U jesen, točnije u rujnu, saznalo se za još jedan par, glumca i redatelja Mirana Kurspahića i arhitektice Nine Mije Čikeš. Prvi put zajedno viđeni su u Laubi na predstavljanju performansa umjetnice Oko i Severine, a od tada se zajedno pojavljuju na brojnim društvenim događanjima. Prije Nine Mije, Miran je bio u dugogodišnjoj vezi s Majom Cvitanović, s kojom ima jednoipolgodišnju kćer Minu.

U istom mjesecu svoju novu vezu potvrdila nam je kantautorica Antonija Šola koja od ljetos ljubi riječkog poduzetnika Slavka Šajinovića. On je 2008. godine bio partner, čak i bivši Severinin zaručnik. Iako Antonija i Slavko žive na relaciji Rijeka – Zagreb, daljina nije nikakva prepreka njihovoj vezi jer su često zajedno.

Nakon sedam godina braka s građevinskim poduzetnikom Marijanom Bračuljem, novinarka i urednica HRT-a Nevena Rendeli počela je ljubiti brata Enesa Vejzovića, HTV-ovog snimatelja Maka Vejzovića. Upravo je on bio jedan od snimatelja koji je s njom radio njezin prvi dokumentarac, a zbližili su se tijekom ljeta. Poznaju se još iz osnovne škole kada su pohađali dramsku grupu.

I među stranim zvijezdama planule su neke nove ljubavi.
Pjevačica i zaštitno lice (i tijelo) brenda Emporio Armani Taylor Swift i najplaćeniji DJ na svijetu Calvin Harris svoju su vezu obznanili u lipnju ove godine. Taylor i Calvin trenutno su najplaćenijih par u svijetu zabave. Zajedno su godišnje zaradili 146 milijuna dolara.

Australska pjevačica Kylie Minogue uživa u romansi s 20 godina mlađim glumcem Joshuom Sasseom. Par se upoznao na snimanju humorističnog mjuzikla 'Galavant' u kojem pjevačica ima manju ulogu. Nedavno je džepna Venera izjavila kako jedva čeka da je Joshua zaprosi. Prije njega prekinula je petogodišnju vezu sa španjolskim manekenom Andresom Velencosom.

Gwen Stefani ljubi country pjevača Blakea Sheltona s kojim je flertovala na snimanjima talent showa 'The Voice' gdje su oboje članovi žirija. S njim se spetljala nakon razvoda od glazbenika Gavina Rossdalea koji ju je navodno prevario. Preljub je navodno razlog kraha i Blakeovog braka koji je u srpnju predao papire za razvod od pjevačice Mirande Lambert, nakon četiri godine braka.

Otkako se 2010. godine zbog prijevare razvela od poduzetnika i reality zvijezde Jessea Jamesa, glumica Sandra Bullock uglavnom je samovala. Od rujna je njezino srce ponovno zauzeto jer je u vezi s fotografom i modelom Bryanom Randallom. Bryan, poput Sandre, ima jedno dijete – kćer iz bivše veze, no nije poznato gdje su se i kada upoznali.