DRAGOCJENI TRENUCI

Obiteljska idila Luke Modrića

17.06.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Nogometašu djeca Ivano i Ema te supruga Vanja predstavljaju centar svijeta, stoga je najsretniji kad im se u slobodno vrijeme može posvetiti i dragocjene trenutke provoditi s njima

Krajem travnja hrvatski reprezentativac Luka Modrić slavio je drugi rođendan kćerkice Eme, a prošlog četvrtka i četvrtu godišnjicu braka. Modrići su, naime, tad sklopili crkveni brak, a godinu dana ranije bračne zavjete izrekli su i ispred matičara.

Njegovo svadbeno slavlje u zagrebačkom hotelu Westin i danas se prepričava u nogometnim krugovima. Ekonomistica Vanja tada je zasjala u vjenčanici boje šampanjaca od svile i čipke, dok se nogometaš odlučio za tamnoplavo odijelo.

Goste su zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade, a u trenutku vjenčanja par je već imao sina Ivana koji se rodio u lipnju 2010.

S obzirom na to da Luki ugovor s Real Madridom traje sve do 2018, nogometaš nije dugo dvojio kad je u španjolskoj prijestolnici kupio kuću od 700 četvornih metara sa zemljištem od 3000 četvornih metara. Cijena? Prava sitnica. Luksuznu vilu platio je 2,3 milijuna eura, pa tako s obitelji sada živi u urbanom naselju La Moraleja u sjevernom dijelu Madrida.

Početkom lipnja Modrić je treću godinu zaredom proglašen najboljim hrvatskim nogometašem na manifestaciji nogometnog Oscara, a ovo veliko priznanje jako mu znači, pogotovo što dolazi iz rodne mu zemlje.

Luka nikad nije krio koliko obožava suprugu i svoju djecu te da su mu najmiliji trenuci upravo oni koje provodi s njima kad nije na nogometnom travnjaku. Stoga nije mogao odoljeti a da na Instagramu ne objavi prigodnu obiteljsku fotografiju sa svojim obožavateljima
koja govori više od riječi.

Family selfie... ????????❤️??

A photo posted by Luka Modric (@lukam10) on