MAMA I KĆI

Obiteljska idila Nikoline Ristović

20.07.2015 u 16:55

Bionic
Reading

Kad je Nikolina Ristović, poznata po djevojačkom prezimenu Pišek, u prosincu prošle godine rodila kćerkicu Unu Sofiju, lijepoj se voditeljici život promijenio iz temelja

Nikolina je svoju drugu kćerku rodila u Zagrebu, no ubrzo se preselila u srpsku prijestolnicu gdje joj živi suprug Vidoje, povjesničar umjetnosti.

I ona sama vezana je za Beograd s obzirom na to da u tom gradu gradi karijeru na televiziji B92, a nedavno smo je mogli gledati i kao jednu od voditeljica netom završenog 'X Factora'.

Iako je svake večeri na malim ekranima u emisiji 'Bulevar', Nikolini je njezina sedmomjesečna kćerkica postala centar svijeta pa se gotovo ni ne odvaja od Une Sofije.

Koliko voditeljica uživa u majčinstvu, vidi se i iz fotografija koje objavljuje na Facebooku, a na najnovijoj gdje ljubi ručicu malene Une, samo je kratko napisala: 'Ljubav'.

L.O.V.E.

Posted by Nikolina Pisek on Monday, 20 July 2015


Nikolina se sa sadašnjim suprugom vjenčala prije godinu i pol dana u Monte Carlu, a zavjete su izmijenili ispred najbližih članova obitelji i prijatelja. Kuma joj je bila bliska prijateljica Snježana Mehun.

Iz veze s novinarom Markom Cigojem ima 17-godišnju kćer Hanu, a Vidoje također iz prvog braka ima kćer.