VESELO NA ŠPICI

Olja, Sonja i Mirela plijenile pažnju u bijelom, crnom i čipkastom izdanju

11.09.2016 u 21:22

  • +5

Poznati na špici

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Zagreb je ponovno oživio, špice su gotovo pune, a sunčani vikend izmamio je u šetnju gradom mnoge poznate. U centru Zagreba uživali su Amar Bukvić sa suprugom Almom, Dina Štern, Josipa Pavičić, a među zapaženijim licima bile su tri dame - Olja Vori, Sonja Kovač, Mirela Holy, svaka sa svojim zanimljivim odjevnim izborom

Olja Vori, supruga našeg rukometašaIgora Vorija, jedna je od onih žena koje uvijek izgledaju besprijekorno. Lijepa Splićanka svojim odjevnim stilom uvijek oboji zagrebačku špicu. Ovog puta prošetala je u elegantnoj, ženstvenoj crnoj haljini s bijelim čipkastim detaljima, koju je upotpunila crnom torbicom i crno bijelim balerinkama.

Poglede je mamila i glumica Sonja Kovač koja se bacila i u modne blogerice. Pojavila se na špici u kratkoj bijeloj, lepršavoj i prozirnoj čipkastoj haljini, a preko ramena je nabacila odličnu trendy rozu torbicu.

U svojoj prepoznatljivoj boji, u crnom od glave do pete prošetala se bivša predsjednica ORaH-a Mirela Holy. No ni ovog puta njezin styling nije bio samozatajan. Dobro raspoložena Mirela odjenula je haljinu s golim ramenima ispod koje ima tajice. Struk je stegnula širokim kožnim remenom, a obula je crne kožne sandale s visokom potpeticom.