OSVOJILI GLEDATELJICE

Ovo su najveći zavodnici 'The Voicea'

09.03.2015 u 16:44

Bionic
Reading

S prvim danom proljeća popularni show 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' počinje s emisijama uživo u kojima ćemo gledati i tri najveća zavodnika showa: Daniela, Juru i Egona

Još otkako su se pojavili na tzv. slijepim audicijama, djevojkama su za oči zapela trojica mladića, koja su ih osvojila što glasom, a što stasom.

Iako u posljednjoj emisiji dvoboja i nije briljirao, 24-godišnji Egon Marić na radost gledateljica prošao je dalje. Ovaj svestrani mladić iz Slavonskog Broda nekad se bavio skateboardingom, no zbog ozljede se morao oprostiti od urnebesnih vožnji po slavonskim ravnicama pa se primio gitare. A kako mu pada iznenadna slava?

'Nisam navikao na ovoliku pažnju jer nisam najdruštvenija osoba na svijetu, pa često osjećam manju neugodnost. Prilaze mi žene, djevojke, djeca, muškarci, dide, bake, psi i mačke', šali se Egon i nastavlja. 'Nedavno sam gomili djece morao ostaviti autogram. To mi je zasad najčudniji osjećaj, jer shvaćam da nas dosta djece i mladih vidi kao uzore', iskren je mladi glazbenik.


Iznenadno prepoznavanje na ulici novost je i za 20-godišnjeg Zadranina Juru Brkljaču. ‘Još mi je to sve čudno i nisam navikao da me ljudi u tolikoj mjeri prepoznaju čak i u drugim gradovima. Drago mi je da im se sviđa moj glas, a i curama izgled. Često znam čuti rečenicu 'Ma je li to onaj Jure'. Onda ja svakoj djevojci dam neki znak i to baš ispadne fora. Šalu na stranu, prema svima sam jednak i trudim se svima zahvaliti', ističe Jure koji u slobodno vrijeme trenira krav magu, izraelsku borilačku vještinu.


Priznaje kako mu je iskrenost veoma važna u vezi, a najviše ga privlače šarmantne djevojke. 'Taj šarm odmah zapazim. Odbiti me može ona koja me ne zna saslušati', kaže Jure, dok Egona kod djevojaka odbijaju arogancija i posesivnost.

‘Volim nježne i ženstvene žene, ali i hrabre i čvrstih stavova. Mora postojati obostrana sigurnost. Što se tiče vanjštine, definitivno prvo primijetim kosu. Obožavam dugu, bujnu kovrčavu kosu. Intrigantni su mi i veliki 'zečji' zubi i široki osmijesi te lijepe oči. Plave. Ili zelene. Zelene oči su… Wow', iskren je Egon.


Egon Marić

Za razliku od Jure i Egona koji još uvijek traže srodnu dušu, 26-godišnji Riječanin Daniel Jurišević odavno ju je pronašao, a upravo je njegova djevojka Ana pjevala u dvoboju s Egonom. 'Na njoj sam izdaleka prvo zapazio hod, a onda karakter i ponašanje. Nikad ne bih mogao prijeći preko prevare', kaže Daniel koji nam je priznao kako se ne sjeća svog prvog poljupca. No zato su Juri sjećanja na taj trenutak još uvijek svježa.


'Bio sam pun mladenačke treme i trebalo mi je neko vrijeme da se dogodi. Naposljetku sam bio hrabriji od djevojke pa sam prvi pokrenuo poljubac', iskren je Jure, kojemu nije strano pjevanje serenadi pod prozorom. 'Par puta sam to napravio, pogotovo tijekom ljetnih večeri. Došao bih iza ponoći djevojci pred prozor i svojim pjevanjem joj prekinuo san.'


Jure Brkljača

Egon je, pak, imao potpuno drukčiju taktiku: 'Prije Voicea nisam bio toliko siguran u svoj vokal. No zato sam pisao smiješnu ljubavnu poeziju pa je ostavljao curama pod prozorom ili slao poštom. Možda se sad u budućnosti odvažim i zapjevam nešto.'

Iako se među trojicom ovih mladića krije mogući pobjednik trenutno najgledanijeg showa na malim ekranima, nijedan od njih time se ne zamara. Najvažnije im je to što njihovi snovi polako ali sigurno postaju – stvarnost!