NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Onaj osjećaj kad…'

22.05.2014 u 14:20

Bionic
Reading

O tome koliko suvremeni ritam života utječe i na naše navike u ljubavi, govori nova hit komedija 'Onaj osjećaj kad…' izvornog naslova - 'That awkward moment' koja u naša kina stiže 22. svibnja i preispituje pojam i status veza u kasnim dvadesetima, ali ovaj put s muške točke gledišta.

Trojica prijatelja žive u New Yorku, i kao većina mladih u dvadesetim godinama imaju problema s održavanjem stabilnih i emotivno zrelih ljubavnih odnosa, pa čak i strah od istih i osjećaj da biti u vezi i nije baš cool. Kada dođe do trenutka kada bi veza trebala postati ozbiljna oni najčešće bježe glavom bez obzira.

Ipak, kada Mikeyja (Michael B. Jordan), jednog od trojice prijatelja i mladog doktora, ostavi supruga i uruči mu zahtjev za razvod, trojica prijatelja se okupljaju, i iz solidarnosti prema prijatelju, ali i iz zabave i fore odlučuju da više neće imati djevojke i da se nipošto neće zaljubiti, jer se to – kako je vidljivo iz Mikeyevog primjera, jednostavno ne isplati.

No, s obzirom na stil života koji trojac ima, uz burne izlaske i vesela druženja u ludom, otkačenom i ogromnom New Yorku, ispostavlja se da je puno teže održati obećanje nego što su u početku mislili. I dok su pokušavali slaviti svoj single status Mikey upoznaje slatku djevojku s naočalama - (Kate Simses), Jason upoznaje Ellie (Imogen Poots), a Daniel Chelsie i vrlo se jednostavno i bez razmišljanja počinju zaljubljivati. Ipak, kako bi ostali dosljedni svom muškom dogovoru i kako ne bi bili papučari sva trojica pokušavaju sakriti da su zaljubljeni i zapravo u vezi, što donosi smiješne neprilike u njihov međusobni odnos, ali i u odnos s djevojkama s kojima se zapravo vrlo ozbiljno viđaju.

'Onaj osjećaj kad…' je početak rečenice koja je u Facebook vokabularu vrlo popularna, i označava onu neugodnu situaciju i onaj osjećaj kada nam se dešava nešto nezgodno, neugodno, nešto što ne bismo nikako očekivali. Naš njujorški trojac u najboljim godinama proživljava krizu prelaska iz rane u nešto zreliju mladost kada je zapravo sasvim normalno da priznamo da je ljubav ono na što svi padamo i da je ipak stvarno cool biti zaljubljen!

Za svoje smo čitatelje pripremili 5x2 ulaznice za CineStar kina iskoristive u prvom vikendu prikazivanja - 24. i 25. svibnja!

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koje CineStar kino žele ulaznice.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Jasenka Piskač
Franciska Papec
Marta Piskač
Amela Musić
Sanja Birkić