LJEPOTICA VELIKOG SRCA

Princ Harry u tajnoj vezi s lijepom američkom glumicom

31.10.2016 u 15:15

Bionic
Reading

Britanski princ Harry opet je sretno zaljubljen tvrde britanski i američki mediji, a njegova nova odabranica tri je godine starija vrlo atraktivna američka glumica, 35-godišnja Meghan Markle, zvijezda serije 'Suits', s kojom se tajno viđa već nekoliko mjeseci. Neki detalji u njezinom životu podsjećaju na Harryjevu majku pokojnu princezu Dianu

Princ Harry sretniji je nego ikad, a glavni krivac za to je zgodna Meghan Markle, glumica koju je upoznao prije pet mjeseci u Torontu. Princ je svoju novu djevojku navodno predstavio i svom bratu Williamu te njegovoj supruzi. Tajno se viđaju skoro pola godine, a romansu su dosad uspješno skrivali od medija.

Lijepa Meghan Markle proslavila se ulogom u uspješnoj američkoj seriji 'Suits' o advokatima i njihovim parnicama, a princa je upoznala dok je snimala u Kanadi. Iza nje je dvogodišnji brak s filmskim producentom Trevorom Engelsonom. Dugo se bavi humanitarnim radom, a to je detalj koji se posebno svidio britanskom princu koji je nastavio tradiciju koju je započela njegova majka Diana. Zbog Harryja Meghan nerijetko dolazi u London, a česta je gošća i u Kensingtonskoj palači.

Njezino veliko srce, samopouzdanje i inteligencija nisu ostavile Harryja ravnodušnog, ali ni neke članove njegove obitelji, ponajviše princa Williama i Kate Middleton.