DUŠAN BUĆAN

'Rođendani mi nisu najsretniji, no zato u ljubavi imam sreće'

28.09.2015 u 16:17

Bionic
Reading

Poznati glumac i jedan od ovogodišnjih sudionika showa 'Tvoje lice zvuči poznato' danas slavi 39. rođendan, a u razgovoru za tportal iskreno je priznao da više u životu ne planira ništa jer su mu svi dosadašnji planovi pali u vodu. Kad je ljubav u pitanju, tu je mnogo rječitiji jer je već dvije godine u sretnoj vezi s grafičkom dizajnericom Ivanom Stanić

Kad su rođendanska slavlja u pitanju, za poznatog kazališnog glumca i zvijezdu mnogih televizijskih reklama Dušana Bućana nerijetko nešto pođe krivo. Ovaj put u slavlju punim plućima omela ga je jaka prehlada, a imao je dosad i smješnijih rođendanskih situacija, no one nisu za javno iznošenje, u šali će Dušan.

'Nisam od onih koji na obljetnice i rođendane planiraju, priželjkuju, snivaju jer sve što sam dosad planirao nije se obistinilo tako da se vodim onom 'čovjek snuje, bog određuje'. Do četrdesetog rođendana mogu si samo poželjeti da budem još pametniji. Da ću biti zadovoljniji, sumnjam jer uvijek sam nečim nezadovoljan. Točnije rečeno, uvijek želim iskusiti više, proživjeti bolje... pa to je život! Ne stajati na istom mjestu, već ići naprijed i u nepoznato. Bilo kako bilo, u sretnoj sam životnoj fazi, u sretnoj vezi, zabavljam ljude transformacijama na televiziji, a to je nešto što nikad nisam planirao baš na takav način', iskren je glumac, već dvije godine u sretnoj vezi s grafičkom dizajnericom Ivanom Stanić.

'Spojili su nas prijatelji, ali i zajednička strast prema konjima. Živimo zajedno na mom ranču, lijepo nam je i ne bojimo se životnih izazova koji su pred nama. Rođendani su kod nas skromni, veseli, intimni. Ivana zna kako me oraspoložiti i kad sam prehlađen ovako kao danas', našalio se Bućan. A što djevojka kaže na njegove dosadašnje nastupe u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'?

'Njoj je to odlična zabava. Nisam požalio što sam sudjelovao u tome. Pa živi se samo jednom', poručuje Dušan.