SEKSI PJEVAČICA

Rozga golica maštu potpuno prozirnom košuljom

13.07.2014 u 13:54

  • +28

Druga večer Ultra Europ Festivala

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Barišin

Bionic
Reading

Druge večeri Ultra Europe festivala nastupio je svjetski poznati DJ Armin Van Buuren koji ima glavnu ulogu u Heinekenovoj globalnoj kampanji 'Dance More, Drink Slow' koja potiče mlade odrasle osobe na odgovornu konzumaciju alkohola

Nekoliko desetaka tisuća ljubitelja elektronske glazbe uživalo je sinoć na spektakularnoj drugoj večeri Ultra Europe festivala koji se ovog vikenda održava na splitskom Poljudu. Za odličnu atmosferu pobrinulo se čak 30-ak odličnih DJ-a, među kojima Armin Van Buuren, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Carl Cox, Eric Morillo.

U glazbi je uživala i pjevačica Jelena Rozga koja se za elektronski party odlučila za crni styling, ali ne bilo kakav. Crna prozirna košulja na šljokice i uske traperice odlično joj stoje. Jelena u svakoj prilici nastoji biti seksi, pa čak i kada samo sjedi u publici. A zašto i ne, kada je tako simpa i zgodna.


Inače, službeno pivo festivala elektronske glazbe Ultra Europe, Heineken, svojom globalnom kampanjom 'Dance More, Drink Slow' podsjeća mlade odrasle osobe na važnost umjerene i odgovorne konzumacije alkohola. Glavnu ulogu u kampanji ima upravo svjetski poznati DJ Armin Van Buuren, koji je nastupio sinoć na Ultra Europe.

Kampanja 'Dance More, Drink Slow' oživljena je u videospotu 'The Experiment', a prikazuje pozitivan utjecaj koji DJ, odnosno njegova dobra glazba, može imati na promjenu u ponašanju mladih te ih potaknuti da plešu više i time piju sporije.