NA PARTY BEZ DJECE

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić u noćnom izlasku

13.06.2016 u 18:17

  • +8

Party u zagrebačkom klubu Johann Franck

Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO

Bionic
Reading

Otkako su prije nešto više od dvije godine postali roditelji male Luce, bivša manekenka sa zavidnom karijerom Tatjana Dragović i njezin dvanaest godina mlađi partner, maneken i glazbenik Vlaho Arbulić pomno biraju događanja na kojima će se pojaviti. Ipak, nisu mogli propustiti prvi warm-up party uoči velikog festivala Club MTV Europe Summerblast

U prepunom zagrebačkom klubu Johann Franck, uz ritmove londonskog glazbenika Jonasa Bluea, DJ-a Alda Morra te neobične obrade svjetskih hitova u izvedbi Jägermeister Brass Banda, održan je prvi warm-up party na kojem su uživale brojne poznate osobe. Na partyju su se dobro zabavljali i Tatjana Dragović sa svojim životnim partnerom Vlahom Arbulićem, kao i glazbenici Vanna i Ivica Propadalo, model i poduzetnica Kristina Šalinović, glumica Nera Stipičević, plesačica i koreografkinja Larisa Navojec, sportaš Igor Pokrajac, bivša Miss Hrvatske Ivana Mišura, televizijski voditelj Dean Pelić te modni znalci Boris Banović i Neven Ciganović.


Party nije propustila ni Vanna

Svi koji su propustili ovaj party u dobroj će glazbi moći uživati na velikoj završnici ljetne sezone - na festivalu Club MTV Europe Summerblast koji će se 19. i 20. kolovoza održati u Poreču. Hoće li se u Poreču zateći i Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, još se ne zna jer je njihova morska destinacija već odavno poznata. Budući da je Vlaho iz Konavala, zasigurno će bar dio ljetnog odmora ovaj par s kćerkicom Luce, ali i Tatjaninom djecom, kćerkom Amber Marijom i sinom Emanuelom iz braka s Goranom Ivaniševićem, provesti na dubrovačkim plažama.


Glazbenik Jonas Blue u društvu Tije Warren Jurčić