PENNY IZ 'TEORIJE VELIKOG PRASKA'

Tetovažom prekrila podsjetnik na životni promašaj

24.02.2016 u 09:09

Bionic
Reading

Gostujući u showu Ellen DeGeneres glumica popularne humoristične serije prvi put progovorila je o razvodu od tenisača Ryana Sweetinga i teškom razdoblju života u kojem joj nije bilo do humora. Tetoviran datum vjenčanja prekrila je novom tetovažom leptira

Zvijezda američke humoristične serije 'Teorija velikog praska' rastala se u rujnu prošle godine nakon ni godinu dana braka. O tome je prvi put rekla nekoliko riječi u televizijskom showu 'Ellen', a poteklo je i nekoliko suza u prisjećanju na bolno životno razdoblje.

'Bilo je teško! Sad je to napokon iza mene. Svi imamo svoje uspone i padove, ni mene život nije poštedio pogrešaka. No već osjećam da će mi 2016. biti bolja od 2015.' tvrdi 30-godišnja glumica. Na pitanje što je napravila s tetoviranim datumom vjenčanja s Ryanom Sweetingom, Cuoco se brzo snašla pokazavši novu tetovažu leptira na leđima.

'Nikad ne tetoviraj datum vjenčanja, to sam ovoga puta naučila. Nekako sam to morala sakriti', poručila je Cuoco koja je utjehu nakon rastave našla u bivšem dečku i kolegi iz serije iTeorija velikog praska' Johnnyju Galeckom. Njih dvoje postali su nerazdvojni i izvan seta.


S bivšim suprugom Sweetingom koji je imao problema s ovisnošću