FOTKA NA INSTAGRAMU

Tko to maže stražnjicu Maje Šuput?

11.08.2016 u 13:21

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput zaintrigirala je obožavatelje objavom fotografije na kojoj leži uz more, a stražnjica joj je u prvom planu, kao i nepoznata muška ruka koja joj razmazuje pekmez za sunčanje. Je li riječ o novom odabraniku ili njezinom prijatelju i vozaču Marku Matiću, nije poznato

'Obožavam pekmez, pogotovo kad mi ga netko drugi namaže', napisala je Maja Šuput na svom Instagramu ispod fotografije u kojem je u prvom planu njezina stražnjica i muška ruka koja joj razmazuje pekmez za sunčanje. Tko je muškarac kojem je pjevačica dopustila da je za potrebe fotografije dira po tijelu, ne zna se, no može se pretpostaviti kako je riječ o njezinom prijatelju Marku Matiću, koji je ujedno vozi na gaže.

Hedonism

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

Svaki slobodan trenutak između gaža Maja iskoristi za kratak odmor

Na svom profilu Maja često objavljuje anegdote iz vožnje na gaže, a na kojima Marko uživljen pjeva razne pjesme. Zbog njegovog repertoara, na kojem se najčešće nalaze ljubavne pjesme, mnogi su na Majinom profilu komentirali kako izgleda da je Marko Matić zaljubljen u nju, a neki su išli toliko daleko da su joj predložili kako bi joj upravo on bio idealan odabranik.

Obozavam pekmez, pogotovo kad mi ga netko drugi namaze #collistar #supertanningmarmelade

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

Fotografija na kojoj Maji Šuput muška ruka razmazuje pekmez za sunčanje po stražnjici

Videa na kojima Marko Matić pjeva Maja često objavljuje na svom profilu

Marko Matić većinom bira ljubavne pjesme koje pjeva Maji Šuput