SUKOB OKO ULOGE

Tko to ne želi vidjeti golu Scarlett Johansson?

17.01.2015 u 12:24

Bionic
Reading

Iako bi se slavna ljepotica Scarlett Johansson na radost mnogih opet trebala potpuno razodjeniti za novu ulogu, ima i onih koji su protiv toga

Izgleda da su obožavatelji legendarnog japanskog animiranog filma iz 1995. 'Duh u oklopu' razočarani odabirom Scarlett Johansson za ulogu seksi kiborg policajke. U adaptaciji kultnog filma jedna od najljepših žena na svijetu tako bi opet trebala pokazati nago tijelo, ali aktivistica Julie Rodriguez pokrenula je peticiju protiv te ideje.

Pokretačica ove neobične peticije smatra da su lijepu Scarlett već svi vidjelu golu u filmu 'Ispod kože' te bi priliku za ulogu kiborg policajke trebala dobiti neka mlađa glumica koja nije toliko slavna, budući da se radi o visokobudžetnom filmu.

Kako prenose strani mediji, Rodriguez se zalaže da ulogu dobije azijsko-američka glumica koja će imati priliku proslaviti se u ovom filmu. Cilj joj je prikupiti 14.000 potpisa, a za sada je sakupljeno oko 13.000 potpisa. Scarlett još uvijek nije komentirala neobičnu peticiju.