VRIJEME ZA SREĆU

U obitelji Nikoline Ristović zaredala se slavlja

07.01.2016 u 19:40

Bionic
Reading

Poput Severine, i Nikolina danas kao srpska snaha slavi pravoslavni Božić, a kako to izgleda u obitelji njezinog supruga Vidoja Ristovića u Beogradu, pokazala je jednom obiteljskom fotografijom

Sudeći po fotografijama i porukama na njezinom profilu na Facebooku, Nikolini Ristović, otkad se udala i rodila drugu kćer, slavlje je svaki dan. Koliko uživa u svom novom stilu života, ne skriva, bilo da su to dječji rođendani, putovanja, vjenčanje, zabave, kod poznate voditeljice i njezinog supruga Vidoja Ristovića sve je grandiozno. Posebna je danas zasigurno i proslava pravoslavnog Božića u Beogradu s Vidojevom obitelji, a djelić atmosfere pokazala je i jednom foto uspomenom.

'Ljubav je ono što se čuje u sobi kad na božićnu večer prestaneš otvarati poklone i samo slušaš... Sretan Božić svima koji ga slave danas, i neka on označi početak jedne bolje, humanije ere za sve nas', napisala je Nikolina ispod fotografije s kćeri i suprugom.

Ljubav je ono što se čuje u sobi kad na Božićno veče prestaneš otvarati poklone i samo slušaš...Sretan Bozic svima koji ga slave danas, i neka on označi početak jedne bolje, humanije ere ta sve nas.

Posted by Nikolina Pisek on Thursday, January 7, 2016