UGLEDNI GOSTI

Vettel i Severina na privatnom partyju u Zagrebu

05.03.2015 u 13:44

Bionic
Reading

Najplaćeniji vozač u povijesti Formule 1 tajno je doputovao u Zagreb kako bi nazočio privatnom partyju Philip Morrisa, na kojem se slavilo imenovanje nove direktorice Anite Letice

U najstrožoj konspiraciji sinoć je doputovao u Zagreb Sebastian Vettel, četverostruki svjetski automobilistički prvak, kako bi nazočio privatnoj zabavi sponzora svoje momčadi – Ferrarija. Kako doznajemo, popularni Nijemac je direktno iz Zračne luke Pleso prevezen do Hypo centra, u kojem je Ferrarijev sponzor Philip Morris organizirao zabavu za poslovne suradnike.

Bila je to zabava na kojoj je najviše razloga za veselje imala Anita Letica, koja je upravo imenovana direktoricom Philip Morrisa za hrvatsko tržište, a uskoro će biti imenovana i predsjednicom Uprave društva Philip Morris Zagreb, kako je priopćeno iz američke duhanske kampanje.

Vettel, kojeg dijeli svega nekoliko dana od početka sezone, osim u društvu nove direktorice Letice uživao je i u društvu Severine, najveće estradne zvijezde. Gosti su pak najviše uživali u njegovom bolidu koji je za ovu prigodu bio također tajno dopremljen u Zagreb pa su mnogi napustili party s fotografijom za uspomenu na tu noć, u bolidu ili uz njega. Prvu vijest da je Vettel stigao u Zagreb objavio je N1 u svom jutarnjem programu.