U sedmom nebu je

10 godina starija od njega: Tko je zgodna brineta koju ljubi najmlađi sin Beckhamovih

30.09.2024 u 14:01

Bionic
Reading

Čini se da je obitelj Beckham raširenih ruku prihvatila novu djevojku Cruza Beckhama, Jackie Apostel koja im se ovih dana pridružila na pariškom Tjednu mode. Najmlađi sin Victorije i Davida u vezi je s njemačko-brazilskom glazbenicom

Cruz Beckham i Jackie Apostel skupa su navodno od lipnja, a prvi put ih se povezalo u travnju ove godine. Zgodna brineta će sljedeći mjesec proslaviti svoj 29. rođendan dok Cruz ima 19 godina.

'Jackie je bivša članica brazilske ženske grupe Schutz i starija je devet godina od svoga dečka. U objavi na Instagramu koja predstavlja članove Schutza iz 2022. Jackie je predstavljena kao 26-godišnjakinja, što znači da sad ima 28', naveli su. Najprije je pisala pjesme za druge izvođače, da bi se naposljetku i odlučila baviti pjevanjem.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

U dobrim odnosima sa svekrvom

Očito je da dizajnerica odobrava vezu svog najmlađeg sina i glazbenice budući da joj je dala da nosi jednu od njezinih kreacija na reviji. Nakon revije Jackie se oglasila na Instagramu. 'Jedna od najljepših revija i najljepših haljina. Čestitam, Victoria Beckham', pohvalila se.

Prisjetimo se, prije Jackie, Cruz je bio s Bby Ivy, koja je mladog Beckhama optužila da ju je prevario.

na modnoj reviji

David Beckham uvijek je u najboljem društvu: Evo s kim se družio u Milanu

Pogledaj galeriju