OBITELJ IM JE SVE

Party u Las Vegasu: Beckhamovi ponovno na okupu i to zbog jednog važnog rođendana

03.09.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Gotovo cijela obitelj Beckham okupila se proteklog vikenda u Las Vegasu kako bi proslavili 22. rođendan Romea, a za potpunu sreću nedostajao je najstariji Brooklyn i njegova supruga Nicola Peltz

Baš sve kada je riječ o Beckhamovima mora biti za pamćenje, pa nikakva iznimka nije bio ni 22. rođendan Romea Beckhama zbog kojeg se u Las Vegasu okupila gotovo cijela obitelj.

Proslava je započela zajedničkim odlaskom iz hotela Bellagio, gdje su ostali, u Dolby Live na koncert Bruna Marsa, a potom su se vratili u Bellagio na obiteljsku večeru.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako je zvijezda večeri trebao biti slavljenik, sva pozornost pala je na 13-godišnju Harper Seven, jedinu kćer Victorije i Davida Beckhama, koja je za bratovu rođendansku večeru odjenula ružičastu svilenu haljinu.

Svojim modnim odabirom pokazala je da je od svoje majke, Victorije Beckham, pokupila istančan smisao za modu, a najponosniji na Harper bio je, dakako, otac David Beckham.

  • +4
Beckhamovi u Las Vegasu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavljenik je isto tako bio elegantan, a na fotografiji koju je na svom Instagram profilu objavio David Beckham vidljivo je koliko je sretan što su uz njega njegovi najbliži.

Obiteljsko putovanje najbolji je dokaz koliko su Beckhamovi bliski, a komentar Davida dao je jasno do znanja koliko im nedostaje najstariji Brooklyn, koji ovoga puta nije mogao biti s njima.