Dala je NOVI INTERVJU

Victoria Beckham: 'Sad smo David i ja u novoj fazi, možemo što hoćemo'

09.08.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Modna dizajnerica i bivša članica benda 'Spice Girls', krasi naslovnicu najnovijeg izdanja australskog Voguea, a razgovoru s glumicom Nicole Kidman, Victoria Beckham je ispričala do sad nepoznate detalje iz svog života. Bilo je razgovora o djetinjstvu, ali i braku Davidom Beckhamom

Referirajući se na temu koja je postala aktualna za vrijeme prikazivanja Netflixovog dokumentarca, Victoria Bckham se u razgovoru s Nicole Kidman prisjetila kako se u školu vozila u Rolls-Royceu. Suprug David Beckham se izrugivao njezinim tvrdnjama da je odrasla u radničkoj obitelji, natjeravši je da prizna kako se u školu vozila u tatinom Rolls-Royceu.

Progovorila o tatinom Rolls-Royceu

'Pohađala sam u državnu školu i nismo živjeli u velikoj kući. Čim je moj otac zaradio dovoljno novca, otišao je i kupio Rolls-Royce. Jedan dan smo išli u školu u Rolls-Royceu, a drugi u kombiju jer je on i dalje radio, bio je veletrgovac električnom opremom. Ja i moja braća i sestre smo ga molili da nas vozi u školu tim kombijem, kako ne bismo djelovali razmetljivo. Kako su se vremena promijenila, danas bismo svi odmah radije sjeli u Rolls, kakav kombi', ispričala je Victoria.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Beckhamovi su kasnije na tu temu snimili reklamu za Uber Eats, objavljenu kao dio kampanje za Super Bowl 2024. u veljači. Victoria je čak nosila majicu s natpisom 'Moj tata ima Rolls-Royce' u reklami.

Nije uvijek bilo lako

S Davidom je provela 25 godina i kaže da je njihov brak jači nego ikad te da je zaljubljena u supruga možda više nego kad su se upoznali.

Tijekom zajedničkog života dobili su četvero djece Brooklyna, Romea i Cruza te kći Harper, a nije im uvijek bilo lako da pronađu balans između obitelji i posla. Sretni su, kaže Victoria i ponosni što imaju dobru djecu, ali priznala je da u nekim trenucima nije sve išlo kao po loju. 'Naći balans je vrlo teško. Mučila sam se mnogo s tim dok su djeca bila mlađa. Nikada nismo imali puno pomoći, bile su tu dadilje i naši roditelji, koji su bili divni. Ali opet, imali smo utisak kao da mnogo toga treba izbalansirati', rekla je

nek uživancija počne

Beckhamovi stigli na posebnu lokaciju gdje će proslaviti 25. godišnjicu braka

Pogledaj galeriju

Novo životno poglavlje

'Biti supruga, majka i ispunjavati svoje snove i ono što volim da radim, za mene je bilo dovoljno. A onda su djeca odrastala i svako je u svoje vrijeme napuštao gnijezdo i pratio svoje snove. Sada smo David i ja u novoj fazi. Čak i Harper, koja ima 13 godina, ima svoju grupu prijatelja, voli se baviti svojim snovima. Svi smo mi bliski, ali ipak se osjeća da je počelo novo poglavlje života za nas dvoje', iskrena je.

STIGLI DO FRANCUSKE

Zaljubljeni kao prvog dana: Ova romantična gesta Davida Beckhama nije prošla nezamijećeno

Pogledaj galeriju

Naglasila je da je sretna što nije morala da ostaviti karijeru po strani i da dalje voli i uživa u onome što radim. David i ona sad mogu otputovati gdje hoće, da uživaju sami u svemu što smatra da je rijetko u današnje vrijeme. 'Sad možemo stvarati nova prijateljstva, da ne odbijamo ono što želimo, a nismo ranije mogli jer je uvijek neko bio bolestan', opisuje Victoria.