Izljevi ljubavi

Vrući poljupci: Cruz Beckham i 10 godina starija Jackie Apostel ne mare za kamere

28.10.2024 u 13:50

Bionic
Reading

Najmlađi sin Victorije i Davida Beckhama već nekoliko mjeseci je u novoj vezi. 19-godišnji Cruz Beckham viđen je u u ljubavnom zanosu sa svojom novom djevojkom, brazilskom kantautoricom Jackie Apostel

Unatoč 10-godišnjoj razlici u godinama, ljubav Cruz Beckham i Jackie Apostel je sve snažnija, a to nisu sramežljivi pokazati u javnosti.

Avantura ovog mladog para u Miamiju snimljena je ovih dana kada su uočeni u šetnji gradom, potpuno očarani jedno drugim. Cruz, ležerno odjeven u svijetlonarančastu majicu s kapuljačom, viđen je kako zaigrano vrti Jackie dok su se smijali.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Romansa mladog Beckhama

Slatki izljevi privrženosti nastavili su kad su se zaustavili u lokalnom kafiću, gdje se par mazio za stolom na otvorenom, pijuckajući svoja pića. Jasno se vidjelo da je Cruz zaljubljen preko ušiju, a Jackie je izgledala jednako zaljubljeno. Sljedeći dan, Cruz i Jackie viđeni su na utakmici Inter Miamija protiv New England Revolutiona na stadionu Chase, bodreći Cruzova oca, Davida Beckhama. Jackie se očito uspješno integrirala u klan Beckham.

Među ostalim, prošlog mjeseca se pridružila Cruzu kako bi podržala Victoriju tijekom Tjedna mode u Parizu. Viđena je i kako nosi jednu od Victorijinih haljina na modnoj reviji.

  • +2
Cruz Beckham i Jackie Apostel Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mladi zavodnik

Cruz je, podsjetimo, prije Jackie, bio u vezi s Bby Ivy, koja ga je javno optužila da ju je prevario. Iza njega je i veza s Tanom Holding, koja je s Beckhamima 2022. godine ljetovala i u Hrvatskoj. Poznato je i da je prije nje ljubio Bliss Chapman, koje je kćer Victorijine prijateljice i bivšeg modela Rosemary Ferguson.

Jackie, koja ima brazilske i njemačke korijene, stekla je slavu kao članica brazilske djevojačke grupe Schutz prije nego što je nastavila solo karijeru. Danas se više fokusira na pisanje pjesama i produkciju, pridonoseći projektima različitih žanrova, od latinske glazbe do popa i hip hopa.