raznježio fanove

Alen Vitasović otkrio tko je ljubav njegova života

16.05.2017 u 11:49

Bionic
Reading

Premda svoju djecu čuva podalje od javnosti te se u medijima pojavljuje isključivo zbog glazbe i katkada osobnih problema, Alen Vitasović preko profila na Facebooku nerijetko se pohvali svojim najvećim blagom. To su njegova kćerka Mija i sin Ivan iz braka sa suprugom Sandrom

Pjevač koji je 90-ih dotaknuo zvijezde posljednjih godina prolazi kroz osobne krize. Njegovi problemi s alkoholom kumovali su mnogim osobnim i poslovnim padovima, no uz glazbu, koja mu je davala vjetar u leđa, najveću podršku pružala mu je obitelj.

Nerijetko im posveti i neku od svojih pjesama.

'Jako sam osjetljiv, emocionalan, pokušavao sam si na neke načine pomoći, ali teško se nosim sa svim tim situacijama i to se često znalo prelomiti, prebaciti u neke krive smjerove. Pjesma 'Moja mila' je za moju ženu i za moju kćer. Sve je to nekako povezano i ta pjesma je nastala u jako teškim trenutcima u životu', izjavio je u In Magazinu.

Uz fotografije djece, Alen Vitasović je često znao napisati kako su mu 15-godišnja kći Mia i 22-godišnji sin Ivan jedini razlog za život. Vidljivo je da su djeca jako bliska s ocem jer mu na profilu na Facebooku često ostavljaju lijepe poruke i fotografije.

Pjevačeva najnovija fotografija koju je objavio oduševila je njegove pratitelje te su mu poručili da su mu djeca lijepa te da sliče na njega.