super se snašla

Ana Rucner vrućini doskočila na najbolji mogući način

01.08.2024 u 16:32

Bionic
Reading

Renomirana hrvatska violončelistica svjetskog glasa na novoj je turneji u najmnogoljudnijoj zemlji, četvrtoj najvećoj državi na svijetu. Nastavlja graditi svoju uspješnu azijsku karijeru, a redovito komunicira sa svojim prijateljima i fanovima putem društvenih mreža

I dok se mnogi domaći poznati brčkaju na Jadranu ili atraktivnim inozemnim destinacijama hvaleći se idiličnim trenucima odmora, Ana Rucner radi punom parom sa svojim kineskim menadžmentom.

Isplatilo se

U Šangaju je slično vrijeme kao kod nas, s visokim temperaturama, pa je naša glazbenica doskočila tome kako postići da ne izgori dok boravi na otvorenom. 'Zaštita od sunca od glave do pete na kineski način. Mudra odluka u svakom slučaju', opisala je svoje nesvakidašnje izdanje.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Violončelistica je nabavila laganu svijetlu zaštitnu haljinu (nalik na kabanicu) s dugim rukavima i patentnim zatvaračem koji seže sve do nosa i s tkaninom tako pokriva dio lica te kapuljačom sa šiltericom. Tako odjevenu malo tko bi je prepoznao, a ideju je dobila vidjevši tamošnje dame u sličnim kreacijama.

Ana je u Kini među ostalim svirala na otvorenju najvećeg šoping centra u Aziji, a u Kinu se nakon kratkog boravka u Hrvatskoj vraća u rujnu.

>> Ana Rucner: 'U ovom izazovnom razdoblju prilično sam posložila svoj privatni život i koliko god da je bilo teško, zahvalna sam na svemu i sretna' <<

'Uvijek radim nešto i upravo tako se i odmaram. Kreacija me odmara i pokreće. A kada osjetim da nemam snage, povlačim se u tišinu jer upravo tada duhovno rastem, a bez toga nema uspjeha u svijetu', izjavila je ranije za tportal.

nastup na SRĐU

Ana Rucner koncertom pozdravila najljepše godišnje doba, pogledajte tko ju je pratio iz prvih redova

Pogledaj galeriju