srdačan zagrljaj

Angelina Jolie puca od ponosa: Čini se da sve dolazi na 'svoje mjesto'

30.09.2024 u 18:08

Bionic
Reading

Angelina Jolie u Veneciji je prošetala s Akalom, nasluteći da su više od prijatelja, a sada je novi partner stigao i na crveni tepih pokazavši da su ga Angelinina djeca sjajno prihvatila

Jesen je, kao i uvijek, razdoblje koje sa sobom nosi brojne filmske festivale, a trenutno je aktualan onaj u New Yorku. Uz brojne ovogodišnje filmske novitete, na rasporedu se našao i novi film 'Maria' u kojem glavnu ulogu tumači Angelina Jolie, a na crveni tepih došla je u najboljem društvu.

U dvoranu Lincoln Centera Alice Tully glumicu su dopratila njezina djeca, 23-godišnji Maddox, 20-godišnji Pax i 19-godišnja Zahara.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Njezino troje djece pokazalo je da su u svakom trenutku podrška svojoj talentiranoj majci koja se vratila glumi nakon nekoliko godina. Držali su je za ruku i podržavali na crvenom tepihu, a onda je uslijedio i trenutak koji je natjerao glumicu na širok osmijeh.

Na crvenom tepihu pojavio se i njezin novi partner Akala, a Pax ga je dočekao srdačnim zagrljajem pokazavši da nova veza popularne glumice itekako ima 'njegov blagoslov'.

Poznata glumica jednostavno blista od sreće jer svakim tjednom samo bilježi nove pozitivne kritike, a mnogi su uvjereni da će diva dobiti i Oscara za najbolju žensku glavnu ulogu.

Jolie je te večeri pokazala svoj novi imidž te apsolutno zablistala noseći bijelu vintage haljinu Madame Grès iz Mon Vintagea u Parizu u kombinaciji s Cartierovim draguljima i Aquazzura štiklama, dok je 19-godišnja Zahara nosila bijelu YSL haljinu s Tom Ford štiklama.

NIKAD NE GRIJEŠI

Angelina Jolie plijeni poglede u minimalističkom jesenskom stajlingu

Pogledaj galeriju