Vraćala se iz izlaska

Anja Alavanja Viljevac zauzela zavodljivu pozu u garaži i prepričala zastrašujuću situaciju koju je doživjela na tom mjestu

01.03.2023 u 17:02

Bionic
Reading

Zgodna novinarka i voditeljica iznenadila je pratitelje na Instagramu svojim fotografijama ali i neugodnom pričom koju je opisala a koja joj je dogodila davnih dana

'Ove fotografije podsjetile su me na jedan jako neugodan događaj prije 10 i više godina. Vraćala sam se iz izlaska, u četvrtak, oko 3 ujutro (da, tad se imalo gdje). Ulazila sam u zajedničku garažu koja je imala vrata na daljinski', započela je objavu Anja Alavanja Viljevac i nastavila:

'Uđem ja, pale se automatski svjetla u garaži, vrata se iza mene spuštaju, a ispred mene, oči u oči, dva lika s fantomkom na glavi, ordiniraju oko susjedovog bmw-a. Gledaju oni mene, gledam ja njih. Tražim daljinski od garaže, sekunde teku kao sati dok se vrata napokon ne dignu i beeeežanija…Auto spašen, trauma zarađena. Ma da, danas vjerujem da sam ja neugodnije iznenadila njih nego oni mene', zaključila je voditeljica.

Pozirala je u kratkoj crnoj, lepršavoj haljini i visokim trendi čizmama pa su njezini pratitelji više pažnje obratili na njezin izgled nego što su komentirali situaciju koja joj se dogodila. Na Instagramu s pratiteljima često dijeli razne priče koje je doživjela.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL