karizmatična pjevačica

Anja Rupel gostovala na večeri posvećenoj preminuloj kolegici, Slađani Milošević

18.10.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Prošle godine u ovo vrijeme Anja Rupel prošetala je pistom Beogradskog tjedna mode u srpskoj prijestolnici, a sada je bila kao gošća i to na večeri koja je bila posvećena njezinoj preminuloj kolegici, Slađani Milošević

Generacija koja je svoju mladost proživjela 80-ih itekako dobro pamti slovensku grupu provokativnog naziva Videosex i njihovu pjevačicu Anju Rupel. Bio je to kvalitetan bend ispred svog vremena koji je ostavio neizbrisiv trag na jugoslavenskoj glazbenoj sceni.

Anja se nikada nije oprostila od glazbe s kojom se nastavila baviti i nakon raspada grupe 1992., (nakon devet godina djelovanja). Snimila je sedam samostalnih albuma kojima je potvrdila status zvijezde u Sloveniji, a vodila je i nekoliko popularnih televizijskih te radijskih glazbenih emisija.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Nakon godina i godina izbivanja nedavno se vratila na scenu. Snimila je duet s Bojanom Jambrošićem 'Gdje je ljubav' i okupila je dobar bend. Priznala je da joj je lijepo 'svako toliko biti na pozornici i svirati uživo'. Samostalno nije imala nastup sedam godina. Najavila je da polako opet kreće put pozornice.

Poziranje pred objektivima

Ovih dana je boravila u Beogradu, sinoć se pojavila na beogradskom 'Perwoll Fashion Weeku. Pozirala je u casual izdanju - crnom sakou i bluzi s trapericama. Godinama je vjerna dugoj smeđoj kosi koju nikad nije bojala.

Slovila je kao jedna od najseksipilnijih dama na sceni bivše države, no danas na tu titulu ne gleda blagonaklono.

'Titula najseksepilnije žene nije mi imponirala jer sam tada bila dijete, imala sam 16 godina. Kada bi netko sada mojoj kćeri rekao da je 'najseksepilnija' žena, bila bih zgrožena, ali u to vrijeme to vjerojatno nije bilo tako problematično kao sada. Nikad se nisam osjećala tako zbog toga što sam u to vrijeme imala puno problema sama sa sobom i svojim izgledom, tako da toga kako su me nazivali uopće nisam bila svjesna', ispričala je za tportal.

Izvor: Društvene mreže