'rim tim tagi dim'

Baby Lasagna je senzacija, a ovako susjedi pišu o njemu

08.05.2024 u 09:05

Bionic
Reading

Svi su složni u mišljenju da se Baby Lasagna itekako istaknuo u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije, a strani mediji raspisali su se o našem predstavniku ne skrivajući stav

Jučerašnji nastup Baby Lasagne učvrstio je prvo mjesto Baby Lasagne na kladionicama. Status favorita, kako kaže, ne čini mu dodatnu tremu, ali u Hrvatskoj definitivno razvlači taj osmijeh od uha do uha. Nakon godina nadanja čini se kako nam je Eurovizija nikad bliža, a strani mediji puni su reakcija na nastup koji u Hrvatima budi osjećaj ponosa.

'Zbog Hrvata je cijela Arena vrištala i skakala, a u backstageu je vladala ludnica! Baby Lasagna izazvao je kaos u Malmöu', piše srpski Telegraf.rs te dodaje: 'Novinari su zajedno pjevali, skakali i izvodili koreografiju koju su posebno osmislili Baby Lasagna i njegov tim. Sve je vrvjelo od energije, a mnogi smatraju da je predstavnica Hrvatske večerašnjim nastupom osigurala pobjedu na ovogodišnjoj Euroviziji.'

Kurir.rs zaključio je kako je kako 'Rim Tim Tagi Dim' ludnica trese Hrvatsku i Europu, a slično govore iz Blic.rs uz tvrdnju kako je Baby Lasagna 'najveći favorit za pobjedu'.

Osim susjedne nam Srbije koja se sinoć predstavila pjesmom 'Ramonda' te tako osigurala finale, i slovenska glazbenica Raiven sinoć se plasirala u finale.

Sama je Raiven otvoreno podržala našeg predstavnika, a i slovenski mediji pišu o energiji koju je naš Baby Lasagna donio na pozornicu. Slovenskenovice.si oduševljene su kako je naš tim rasplesao okupljene: 'Cijeli press centar s oko 500 novinara ustao je na noge i zapjevao', pišu te dodaju kako je naš nastup bio 'senzacionalan'.

O našem nastupu pišu i Talijani koji i ove godine visoko kotiraju na kladionicama.

Talijanski Libero piše o momku sa sela koji odlazi u grad koji je cijelu arenu zarazio refrenom: 'Izvanredno. Pazi Angelina, za pobjedu na Euroviziji morat ćeš se nositi i s njim', poručili su svojoj predstavnici.

OVO JE NEVJEROJATNO

Ludilo u Malmöu: Pogledajte što se događalo u press centru tijekom nastupa Baby Lasagne

Pogledaj galeriju