Drama u najavi

Bena Afflecka i Jennifer Lopez čeka 'skupa' rastava

04.09.2024 u 11:34

Bionic
Reading

Popularna glazbenica iz dvogodišnjeg braka će išetati slomljenog srca, ali možda i debljeg novčanika! Iako je Affleck tijekom cijelog braka gunđao zbog previsokih troškova njihovog luksuznog načina života, Lopez je shvatila da je većinu financirala samostalno, a sad želi svoj novac natrag

Iako rastava Bena Afflecka i Jennifer Lopez još uvijek nije predstavila nikakve šokantne vijesti o uskoro bivšim supružnicima, ne znači da će rastava popularnog para proći u potpunom miru. Pričalo se da je glazbenica željna osvete jer se osjeća osramoćeno, a problem bi mogao izazvati i predbračni ugovor.

Kako otkrivaju strani mediji, ova bi priča mogla uskoro eskalirati!

Rastava Bena Afflecka i Jennifer Lopez mogla bi biti itekako 'skupa'

Iako je glazbenica svojedobno otpjevala kako njezina ljubav ne košta, ova rasprava mogla bi je itekako koštati.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Prilikom vjenčanja, par nije potpisao predbračni ugovor, što u njihovu rastavu donosi i raspravu o imovini koju su stekli tijekom trajanja braka. Prema državnom zakonu Kalifornije, samo prihod koji su Lopez i Affleck zaradili ili imovina koju su stekli tijekom svoje dvogodišnje zajednice smatrat će se zajedničkom imovinom i podložnom podjeli, a oboje su u protekle dvije godine radili na većim projektima.

Prema izvoru, trenutno postoje neke nedoumice oko financija, a par je angažirao visoko ovlaštenu odvjetnicu za razvode Lauru Wasser, čija lista klijenata uključuje i Kim Kardashian i Kevina Costnera.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

'Uistinu je vjerovala da je ovo najveća ljubavna priča koju je ikada upoznala i konačno je dobila svoju priliku za bajku', otkrio je jedan izvor otkrivši kako je glazbenica iz cijele priče izašla slomljenog srca.

Lopez je od suda zatražila da njoj i Benu uskrati mogućnost naplate bračne potpore, a u tijeku je i procjena tko je koliko financijski uložio u brak.

Popularna glazbenica navodno smatra kako je ona financirala većinu njihovog raskošnog načina života, a sada će tražiti polovicu bogatstva svog uskoro bivšeg supruga.

čudna kombinacija

Dok je Jennifer Lopez predavala papire za razvod, Ben Affleck je putovao s bivšom

Pogledaj galeriju