preko instagrama

Jennifer Lopez se javno obratila Benu Afflecku: 'Nije me briga'

01.09.2024 u 19:02

Bionic
Reading

Popularna glazbenica već se duže nije oglašavala preko Instagrama. Otkako se saznalo da je predala papire za rastavu braka, svi su čekali njezinu prvu objavu - i dočekali!

Jennifer Lopez vratila se na Instagram i to s jednim jedinim ciljem - pokazati Benu Afflecku što je izgubio! Popularna je glazbenica objavila čitavu galeriju fotografija, a u galeriji i nekoliko fotografija koje bi trebale natjerati Afflecka da zažali...

Sjećate li se fotografije fotografirane na brodu početkom 2000-ih na kojoj Affleck nježno uživa u stražnjici svoje Lopez? Upravo je svoju stražnjicu u seksi kupaćem kostimu glazbenica fotografirala u riskantnom selfiju u ogledalu kao da mu je htjela reći je odsada može gledati samo preko fotografija.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Osim toga, glazbenica je pokazala da posljednje dane provodi daleko od osjećaja jada i patnje, već u društvu svojih 16-godišnjih blizanaca.

Ipak, osim zavodljive fotografije u ogledalu te fotografija kojima je pokazala čime se bavi u posljednje vrijeme, pažnju je privukla i fotografijama koje je preuzela s društvenih mreža, a koje su pune natpisa kojima je suptilno poslala poruku uskoro bivšem suprugu Afflecku.

'Ona cvjeta. Ona je bezbrižna. Ona je neometena. Ona je u miru', stoji na jednoj od objava, dok na drugoj stoji natpis kako se sve odvija na božanski način.

čudna kombinacija

Dok je Jennifer Lopez predavala papire za razvod, Ben Affleck je putovao s bivšom

Pogledaj galeriju