KRAH BRAKA

Novi detalji o razvodu Jennifer i Bena: Nije željela razvod, ali...

27.08.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Mediji i dalje bruje o raspadu dvogodišnjeg braka Jennifer Lopez i Bena Afflecka, a sve su glasnija šuškanja o tome da je obnovljena romansa para poznatog kao i Bennifer od samog početka bila osuđena na propast

Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku, a J.Lo je, kako se pisalo, predala papire za razvod i to na simboličan datum - godišnjicu vjenčanja 20. kolovoza.

Lopez, piše People, 'nije željela razvod' od Afflecka, ali 'čini se da joj je laknulo' nakon što ga je pokrenula.

Čini se da je sad spremna krenuti naprijed. Izvor blizak latino ljepotici ispričao je za People da se osjeća najbolje što može u ovom trenutku, gotovo tjedan dana nakon što je podnijela zahtjev za razvod 20. kolovoza, na godišnjicu vjenčanja s Affleckom 2022. na bajkovitoj ceremoniji u Georgiji.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

'Bilo joj je nevjerojatno teško zato što se Ben odlučio povući iz njihovog braka, ostaviti je i nastaviti sa svojim životom. Nije željela razvod. Htjela je shvatiti na čemu su. Oni se vole, a Jennifer nije tip koji bi tek tako odustao. Za nju je bilo pravo mučenje čekati. I nakon što je podnijela zahtjev za razvod, čini se da joj je laknulo', dodao je taj izvor.

Teška odluka, ali...

U tome ima podršku bliskih osoba.

'Njezina obitelj i prijatelji slažu se da je to bila ispravna odluka. Okružena je s puno ljubavi i podrške. Bit će ona dobro. Snažna je i uvijek izađe na kraj svega', dodao je isti izvor. Podsjetimo, Lopez je podnijela zahtjev za razvod od Afflecka (52) na Višem sudu okruga Los Angeles bez prisutnosti odvjetnika.

Nakon vijesti o predaji zahtjeva za razvod, izvor je za People rekao kako se 'jako trudila da stvari funkcioniraju i da je slomljena srca'.

Odluka glumice i pjevačice da podnese zahtjev za razvod braka bez odvjetnika označava potez koji je neuobičajen te pokazuje da je 'samo htjela obaviti to' i krenuti naprijed, piše People.

Marilyn Chinitz iz Blank Rome LLP-a kaže: 'Najvjerojatnije je samo htjela obaviti to, vjerojatno se lomila u sebi i preispitivala. No to je i njezina poruka: 'Idem naprijed, ponosna sam i radim to sama.'

Inače, Lopez i Affleck obnovili su svoju romansu u travnju 2021., a zna se da su se početkom 2000-ih zaljubili i zaručili, potom iznenada odgodili planirano vjenčanje u rujnu 2003. te se razišli u siječnju 2004.