tragedija za vikend

Mariah Carey šokirala svijet tužnom vijesti: 'Isti dan su mi umrle majka i sestra'

26.08.2024 u 23:37

Bionic
Reading

Pjevačica Mariah Carey šokirala je svijet tragičnom vijesti o smrti majke i sestre koje su preminule isti dan proteklog vikenda

U izjavi koja slama srca, slavna pjevačica Mariah Carey objavila je da je dvije najbliskije žene u svom životu izgubila gotovo istovremeno.

'Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana', rekla je pjevačica za People i nastavila u srcedrapajućem tonu:

'Osjećam se blagoslovljeno što sam mogla provesti posljednji tjedan s mamom prije nego što je umrla. Cijenim svačiju ljubav i podršku, kao i poštovanje moje privatnosti u ovim nemoguće teškim trenucima.'

Za sad nema daljnjih informacija o uzroku smrti Patricije i Alison.

Patricia je bila udana za Mariahina oca, Alfreda Roya Careya, dok buduća superzvijezda nije napunila tri godine. Mariahin otac umro je u 72. godini 2002.

Alison Carey borila se s ovisnosti i beskućništvom

Alison je kroz život prošla kroz teška životna razdoblja, uključujući ovisnost o drogama i beskućništvo. Bila je otuđena od svog brata i sestre superzvijezde nekoliko godina te HIV pozitivna.

U najtežem periodu 2016. godina nalazila se na rubu smrti te je javno uputila molbu Mariah da bude uz nju, i kao i moralna, i kao financijska podrška tijekom liječenja.

U svojim memoarima iz 2020. 'The Meaning Of Mariah Carey' pjevačica je progovorila o kompleksnom odnosu koji je imala s majkom i sestrom, koje su tragično preminule isti dan.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević