veselo društvo

Slavni prijatelji na okupu: Ben Affleck u njima ima najveću podršku

27.08.2024 u 09:10

  • +4

Ben Affleck i Matt Damon

Izvor: Ostale fotografije / Autor: canva, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nije tajna da je Ben Affleck od djetinjstva najbolji prijatelj s Mattom Damonom pa nimalo ne čudi što je upravo u njegovom društvu potražio utjehu

Nakon što je Jennifer Lopez predala papire za razvod na ono što bi bila druga godišnjica braka, Ben Affleck nastavlja sa svojim životom. Osim u bivšoj ženi, podršku je pronašao i u druženju s najboljim prijateljem Mattom Damonom s kojim je proveo večer u luksuznom talijanskom restoranu u Los Angelesu.

Slavni glumci našli su se ispred restorana Toskana te se srdačno pozdravili zagrljajima, ne skidajući osmijeh s lica. Pridružila im se i manja grupa prijatelja te Damonova supruga Luciana Barroso, s kojom je Ben u vrlo dobrim odnosima.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ben Affleck u restoranu s Mattom Damonom i Lucianom Barroso

Društvo se okupilo u ležernim izdanjima - atraktivna Barroso došla je u trenirci i topu, njen slavni suprug nosio je casual crnu majicu, dok je Affleck bio u omiljenim Nike Dunk tenisicama usklađenima s trapericama, običnom bijelom majicom i kariranom košuljom.

Matt Damon i inače je 'adresa' na kojoj Ben traži utjehu i podršku u teškim životnim trenucima. Glumci se poznaju još od osnovne škole, u kojoj su postali najbolji prijatelji i zajedno sanjali o zvjezdanoj glumačkoj karijeri.

Njihov zajednički put prema slavi počeo je kada su napisali scenarij za film 'Dobri Will Hunting' (1997). Ovaj film, u kojem su i glumili, postigao je ogroman uspjeh, osvojivši Oscara za najbolji originalni scenarij, nakon čega su njihove karijere doživjele strelovit uspon.

  • +5
Ben Affleck s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon uspjeha 'Dobrog Will Huntinga', Affleck i Damon nastavili su raditi zajedno na raznim projektima. Osnovali su producentsku kompaniju LivePlanet, koja je producirala nekoliko filmova i televizijskih serija. Također su zajedno radili na filmovima kao što su 'Dogma' (1999.) i 'Jay and Silent Bob Strike Back' (2001), a 2021. godine ponovno su udružili snage u filmu 'The Last Duel', koji su napisali i u kojem su glumili.

Matt Damon s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: John Lamparski / AFP / Profimedia

Matt Damon glumi s Benovim bratom

Damon je nedavno prokomentirao Affleckov život. Promovirajući svoj novi film 'The Instigators' u kojem glumi zajedno s Benovim bratom Caseyem Affleckom, Matt je rekao za Radio Time Podcast:

'Prije 25 godina kultura tračerskih časopisa bila je golema, ali mene su ignorirali. Nisam bio uzbudljiva priča: momak koji je oženjen, to je dosadno! Skandal i seks, to je ono zbog čega bi ljudi čitali časopise. Baš sam imao sreće'.

Stavljajući svoj život u kontrast s Benovim, Damon je istaknuo: 'Posebno kad pogledam Caseyjevog brata, Bena. Imali smo paralelne karijere na mnogo načina, ali ne mogu zamisliti da živim pod tim povećalom 25 godina.'

čudna kombinacija

Dok je Jennifer Lopez predavala papire za razvod, Ben Affleck je putovao s bivšom

Pogledaj galeriju