NOVI POČETAK

Nakon objave o rastavi: Ben Affleck utjehu pronašao u nasljednici dinastije Kennedy?

25.08.2024 u 10:55

Bionic
Reading

Nakon drugog ljubavnog brodoloma s latino divom, slavni oskarovac provodi vrijeme s 36-godišnjom kćeri Roberta F. Kennedyja Jr.-a

Priroda odnosa Bena Afflecka (52) i 36- godišnje Kick Kennedy ostaje nepoznanicom, no holivudski insajder za američki Page Six navodi da su viđeni u Polo Loungeu hotela Beverly Hills i drugim popularnim mjestima u Los Angelesu.

Kći Roberta Kennedyja Jr.-a odbila je komentirati ove navode za Page Six, a medijski predstavnici Afflecka još se nisu odazvali.

Ovog utorka Jennifer Lopez (55) podnijela je zahtjev za razvod od 52- godišnjeg Afflecka nakon višemjesečnih glasina o prekidu.

Prema saznanjima Page Sixa, braku para Bennifer odzvonile je u ožujku, iako je latino diva navela 26. travanj kao datum njihove rastave i nepomirljive razlike kao glavni razlog razlaza.

  • +3
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od tih razlika je vjerojatno da Affleck nije mogao podnijeti medijsku pozornost koju mu je njihova obnovljena veza donijela.

'Vrsta velike ljubavi u koju Jennifer vjeruje, ta vrsta sveobuhvatne odanosti? Ben se igrao neko vrijeme i želio je biti dio toga, ali on jednostavno nije to', objasnio je izvor blizak uskoro bivšim supružnicima.

Zbog novog prekida s Benom latino diva osjeća se posramljeno

'Jennifer je bijesna. Ponizio ju je, a on je bio taj koji je inicirao ponovno okupljanje', tvrdi izvor.

Latino diva navodno je očajnički pokušavala spasiti njihov brak dok oskarovac nije pokazao nimalo interesa za to.

Punih dvadeset godina prošlo je otkako su Jennifer Lopez i Ben Affleck prvotno trebali otići do oltara. Par je 2022. godine konačno izrekao sudbonosno 'da' na vjenčanju u Las Vegasu, da bi tjednima kasnije ponovili bračne zavjete na raskošnoj ceremoniji održanoj na Affleckovom imanju u Georgiji.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia