NALIKUJE GARNER

Tko je Kick Kennedy, članica poznate dinastije upletena u kraj ljubavi Bena i J.Lo

28.08.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Osim što Ben Affleck posljednjih dana puni medijske stupce razvodom od latino dive, sada isto čini intenzivnim druženjem s nasljednicom dinastije Kennedy

Kako tvrde izvori bliski Afflecku, on je prije obnavljanja veze s Jennifer Lopez imao kratku avanturu s kćeri Roberta F. Kennedyja, a nju je, sudeći po napisima američkih tabloida, ovih dana nastavio.

Page Six izvijestio je da glumac i 36-godišnja Kick Kennedy posljednje tjedne provode zajedno te su viđeni na brojnim popularnim mjestima u Los Angelesu.

Tko je Kick Kennedy?

Unuka Roberta F. Kennedyja postala je novi lik u sagi Bennifer, a ona je doživjela vrhunac proteklog tjedna, kada je Lopez podnijela zahtjev za razvod od oskarovca.

Njezin otac je Robert F. Kennedy Jr., bivši predsjednički kandidat koji je ostavio mrtvog medvjeda u Central Parku, širi teorije zavjere o cjepivima (između ostalog), tvrdi da je jednom imao crva u mozgu i oženjen je za Cheryl iz kultnog sitcoma 'Curb Your Enthusiasm'.

Kick, čije je puno ime Kathleen Alexandra Kennedy, jedno je od dvoje djece koje je RFK Jr. imao s prvom suprugom, Emily Ruth Black, a razveli su se 1994. godine.

Ima starijeg brata te troje mlađe polubraće i polusestru, uključujući bivšeg dečka Taylor Swift, Conora Kennedyja. Ubrzo nakon što su se RFK Jr. i Black razveli, on je oženio Mary Kathleen Richardson, a Kick je također rođakinja poznatog američkog novinara Jacka Schlossberga.

  • +3
Ben Affleck i Jennifer Garner s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zašto joj je nadimak Kick?

Kick je dobila nadimak po svojoj prateti Kathleen Agnes Kennedy (očito zbog 'neukrotive prirode'), sestri Johna F. Kennedyja i RFK starijeg, čija je obitelj prestala razgovarati s njom kad se udala za čovjeka koji nije bio pripadnik Katoličke crkve. Obitelj nije marila za to što je njezin suprug bio markiz i nasljednik 10. vojvode od Devonshirea — zapravo, Kennedyjevi su se toliko otuđili od nje da je, kad je umrla u avionskoj nesreći 1948., njezin otac bio jedini član dinastije koji je prisustvovao sprovodu.

U odnosu na pratetu, Kick je u mnogo boljim odnosima s obitelji. Većinu života provela je u javnim nastupima s ocem, iako su njezini osjećaji o njegovom nedavnom političkom zaokretu i podršci Trumpu - nepoznati.

Obrazovanje i karijera Kick Kennedy

Kick je diplomirala povijest na Sveučilištu Stanford, a na temelju pisanja u časopisima sredinom 2010-ih, nakon diplome htjela se okušati u glumi. Godine 2011. imala je nekoliko uloga, uključujući onu u sitcomu 'Curb Your Enthusiasm', što može, ali i ne mora biti povezano s činjenicom da je Larry David blizak s njezinim ocem.

Ostvarila je manju ulogu u seriji 'The Newsroom' i glumila samu sebe u hit tinejdžerskoj seriji 'Gossip Girl'. Godine 2014. stigla je i do dasaka Broadwaya glumeći u 'Antigoni', a prošle godine izjavila je za Vanity Fair da radi u umjetničkoj galeriji False Flag.

Kick je također velik dio svog vremena posvetila brojnim dobrotvornim akcijama. Godine 2008. ona i otac pridružili su se antropologu Wadeu Davisu i njegovoj kćeri Tari na splavarenju kroz Grand Canyon dok su ih snimale Imax kamere, a sve za potrebe dokumentarnog filma, snimljenog radi podizanja svijesti o problemima očuvanja vode.

Ljubavna povijest Kick Kennedy

Godine 2013. pisalo se da hoda sa sinom Paula Simona, Harperom, a jedan izvor rekao je da joj je on tijekom veze kupio vintage Mercedes. Osim toga, nakon što je bankarski nasljednik Matthew Mellon umro 2018. poslije višegodišnje borbe s ovisnošću o opioidima, pojavila su se izvješća da se viđao s unukom Roberta F. Kennedyja nekoliko mjeseci prije smrti.