konji, bazen, šest kupaonica...

Otkriven svaki kutak novog 'momačkog' doma Bena Afflecka: Zavirite u luksuznu vilu

04.08.2024 u 12:36

Bionic
Reading

Na 6200 kvadratnih metara u prestižnoj četvrti Los Angelesa smjestila se vila Bena Afflecka u kojoj će glumac započeti novo poglavlje svog života

Dobro upućeni izvori tvrde kako je kap koja je prelila čašu u razvodu Bena Afflecka i Jennifer Lopez njegova odluka da upravo na rođendan glumice kupi vlastitu vilu.

Kupovina imanja vrijednog 20,5 milijuna dolara očito mu je bilo bitnije od odlaska na proslavu, a o kakvom se raskošnom zdanju radi, najbolje pokazuju fotografije koje otkrivaju svaki kutak 'momačkog doma' u kojem će Affleck ponovno živjeti samačkim životom.

Spoj rustikalnog i modernog dizajna

Bazen, pet spavaćih soba, šest kupaonica, štala s konjima i prostor za jahanje stopljeni su s glamuroznim interijerom kojim prevladavaju topli drveni tonovi usklađeni s modernim siluetama.

  • +13
Ben Affleck: Zavirite u luksuznu vilu Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Imanje je izvorno sagradio proslavljeni arhitekt Cliff Mayo početkom 1940-ih, a modernizirali su ga prethodni vlasnici koji se se odlučili za temeljiti redizajn.

Sveukupno je veličine od 6200 kvadratnih metara, s velikom prednosti lokacije. Naime, vila je smještena između bogatih četvrti Los Angelesa, Brentwoodu i Pacific Palisadesu, u kojima žive samo oni najdubljeg džepa.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Zajednička vila još se prodaje

Istovremeno, u katalogu agencije za prodaju nekretnina novog vlasnika i dalje čeka vila koju je dijelio s Jennifer Lopez. Za razliku od 'skromnih' 20,5 milijuna dolara koliko je dao za svoj novi dom, uzevši pritom kredit za polovicu ove cifre prema pisanju Daily Maila, za tu nekretninu planira podijeliti zaradu od 68 milijuna dolara.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / - / INSTAR Images / The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia