na zabavi

Blistaju skupa: Zlatko i Blanka Mateša ukrali svu pažnju

22.09.2024 u 09:57

Bionic
Reading

Nakon dugog toplog, ali i radnog ljeta, bračni par Mateša se vratio u Zagreb. Zlatko i supruga Blanka ovaj put su uveličali rođendan Croatia Airlinesa, kompanije za čije je osnivanje zaslužan i naš istaknuti pravnik

Bračni par Mateša zbilja zna kako stići sa stilom! Kada im obaveze to dopuste, Zlatko Mateša i njegova supruga Blanka rado se odazovu na proslave bitnih godišnjica i rođendana, a tako su stigli i na zabavu povodom 35 godina rada Croatia Airlinesa.

'Croatia Airlines je ponos svih Hrvata, a ponosna sam i ja uz dva vodeća čovjeka - predsjednika Uprave g. Jasmina Bajića i predsjednika Nadzornog odbora, mog supruga, koji je bio i jedan od osnivača Croatia Airlinesa', napisala je ponosna Blanka podijelivši fotografije sa slavlja.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Osim što je istaknuta pravnica te pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu, Blanka Mateša poznata je i kao dama s puno stila, a njezin modni odabir ni ovaj put nije razočarao.

Blanka Mateša ima modu u malom prstu

Crna haljina i ovaj je puta bila 'as iz rukava' lijepe Blanke, a ovaj put odabir je pao na splitski modni brend Arileo.

Haljinu koja je naglasila vitku liniju kombinirala je uz neizostavan dodatak sezone - oversized sako brenda Max Mara, a crnu je kombinaciju 'razbila' crvenom bojom! Ljubiteljica dizajnerskih komada odlučila se za efektnu crvenu torbu s potpisom Louisa Vuittona čije su torbe tiha patnja brojnih zaljubljenica u modu.

Zlatko Mateša ima impresivan CV

Istaknuti pravnik može se pohvaliti brojnim karijernim uspjesima, a među njima je i osnivanje hrvatske nacionalne zrakoplovne kompanije Croatia Airlinesa, gdje je također bio član uprave. Osim toga, trenutno obavlja dužnost predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora.

Ta ga je titula ovog ljeta odvela i do Pariza, gdje je sa suprugom Blankom dio srpnja proveo na Olimpijskim igrama bodreći naše sportske junake te predstavljajući hrvatski sport.

uvijek zajedno

I oni su u Parizu: Zlatko i Blanka Mateša nisu mogli proći nezamijećeno na teniskim tribinama

Pogledaj galeriju