luksuz od glave do pete

Jedna od najbolje odjevenih kraljica stigla u Italiju i svima očitala lekciju o stilu

10.09.2024 u 19:31

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania došla je u Italiju na ekonomsku konferenciju, a u državi u kojoj su elegancija i stilska dotjeranost visoko na listi važnosti oduševila je još jednim besprijekornim stajlingom

Jordanska kraljica Rania, 54-godišnja supruga kralja Abdullaha II., izgledala je besprijekorno elegantno u puderastoplavom sakou kada je stigla na European House-Ambrosetti Forum u Cernobbiju.

Elegantni izbori

Rania, inače majka četvero djece, uparila je upečatljiv sako od žakarda s odgovarajućim prslukom, a odlučila se zadržati na svijetloplavoj temi i svilenom bluzom.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Kraljica je svoj komplet upotpunila bijelim krojenim hlačama te ih je uskladila s klasičnom bijelom torbicom. Smeđu kosu oblikovala je u opuštene valove, a odlučila se i za prepoznatljivi smeđi smokey eyes i nude ruž za usne. A i ovog puta izabrala je za luksuzne mode marke koje odlikuju elegantni i bezvremenski krojevi.

  • +6
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Riccardo GIordano/ipa / Sipa Press / Profimedia

Moda s potpisom

Tako sako i prsluk, izrađene od presijavajućeg i glatkog žakarda te ukrašene utisnutim cvjetnim printom, potpisuje Dolce&Gabbana. Damska torbica djelo je pak modne kuće Louis Vuitton, a salonke Jimmyja Chooa.

Nakon dolaska na European House-Ambrosetti Forum, Rania se popela na pozornicu kako bi se obratila okupljenima na godišnjoj konferenciji.

Inače, 54-godišnja kraljica u kolovozu je prvi put postala baka. Princeza Iman, koja ima isto ime kao i njezina 27-godišnja kći, prva je unuka Ranije i njezina supruga, kralja Abdulaha bin al Huseina II. Ponosni otac, princ Husein objavio je rođenje svog prvog djeteta na Instagramu ranije ovog mjeseca i zahvalio 'predanom' medicinskom osoblju koje je bilo od velike pomoći njegovoj supruzi, princezi Rajvi.