PRINCEZA IMAN

Ne može joj odoljeti: Objavljena nova fotografija kraljice Ranije s unučicom

14.08.2024 u 14:36

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania jedva je dočekala da napokon i sama postane baka, a tu radost priuštio joj je najstariji sin, princ Hussein koji je sa suprugom, princezom Rajwom prije tjedana dana dobio kćerkicu koju su nazvali Iman

Jedna od najljepših kraljica svijeta, jordanska kraljica Rania već tjedan dana uživa u jednoj od najljepših uloga u životu svake žene - onoj bake. Malena princeza Iman, prvo dijete budućeg jordanskog kralja Husseina i princeze Rajwe, rođena je 3. kolovoza, a sretnu vijest jordanski je par objavio na službenim profilima na društvenim mrežama.

Samo nekoliko sati nakon rođenja princeze Iman u bolnicu su, koja nosi ime King Hussein Medical Center, pristigli presretni baka i djed, kraljica Rania i kralj Abdullah II, ali i teta, princeza Salma i stric, princ Hashem.

U objavljenom videu bilo je vidljivo kako se svi članovi jordanske kraljevske obitelji ne mogu nagledati malene Iman, koja nosi baš isto ime kao i njezina teta, Husseinova sestra.

Sada je kraljica Rania objavila i novu fotografiju, nastalu, čini se, u jednoj od soba kraljevske palače, gdje svoj dio imaju i Rajwa i Hussein.

  • +6
Jordanska kraljevska obitelj dočekala prinovu Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na njoj ona sjedi na fotelji, podignutih nogu na tabure, dok njezin suprug, jordanski kralj Abdullah sjedi na kauču. U rukama joj spava malena unučica, a Rania je uz fotografiju napisala:

'Toliko slatkoće u mojim rukama!'