proslavila 54. rođendan

Kraljica Rania u slavljeničkom izdanju: Ovakve haljine viđat ćemo na svakom koraku

02.09.2024 u 15:18

Bionic
Reading

Haljine romantičnog boho chic stila odavno su zagospodarile modnom scenom, a lijepa kraljica sada nam je pokazala i kako ih nositi tijekom jeseni

Jordanska kraljica Rania u subotu je proslavila 54. rođendan te zablistala u slavljeničkom izdanju kojem je, kao i uvijek kada je ona u pitanju, nemoguće pronaći manu.

Jedna od najljepših aristokratkinja svijeta za rođendansku proslavi birala je romantičnu maksi haljinu plave boje (Diane von Fürstenberg), istaknutog bočnog proreza koji je naglasio njenu vitku liniju, dok je visoki ovratnik izdužio ženstvenu siluetu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Nose se boho chic haljine

Remenčić oko struka, plisirani kroj i asimetrični volani duž lepršave haljine upravo su ono što karakterizira boho chic stil, za koji je već sada jasno da će biti najveći hit ove jeseni.

Ovaj stil vratio se u punom sjaju proteklog proljeća revolucionarnog modnom revija brenda Chloe, na koje su slavne ljepotice redovito počele nositi haljine, suknje i bluze ovog nostalgičnog stila.

Jordanska kraljica Rania samo je potvrdila o koliko se popularnoj estetici radi, te pokazala kako ove haljine možemo nositi i u hladnijim danima. Naime, sve što je potrebno jest lagana jakna, sako ili, u njenom slučaju, otmjeni šal kojim ćete pokriti ramena.

Komade u boho chic stilu u novu su kolekciju za sezonu jesen-zima 2024.-2025. uvrstili gotovo svi najslavniji brendovi, a pronaći ih možete i u high street trgovinama, čije su police odavno napunjene ovakvim neodoljivim komadima.

BELLA HADID

Ona je kraljica vintage mode, a u ovoj haljini malo koga je ostavila ravnodušnim

Pogledaj galeriju

Kraljica Rania nedavno je postala baka

A osim što pomno prati trendove, kraljica Rania uživa i u novoj ulozi. Radost da postane baka priuštio joj je najstariji sin, princ Hussein koji je sa suprugom, princezom Rajwom prije mjesec dana dobio kćerkicu koju su nazvali Iman.

Nedugo nakon toga, ponosna baka objavila i fotografiju, nastalu, čini se, u jednoj od soba kraljevske palače, gdje svoj dio imaju i Rajwa i Hussein. Sve je popratila simpatičnim opisom:

'Toliko slatkoće u mojim rukama!'