Šibenski pop rock bend

BluVinil novim singlom 'Zvijeri' slave ljeto

03.06.2024 u 13:48

Bionic
Reading

Šibenski pop rock bend BluVinil objavio je novi singl ‘Zvijeri', još jedan singl kojim najavljuje nadolazeći album

Nakon pjesme ‘Ovdje nema nikoga', s kojom su najavili novi ciklus BluVinila i njihov treći album, stižu ‘Zvijeri'.’Radi se o ljubavnoj pjesmi o atomskoj bombi. To je pjesma koja slavi ljeto i život', poručuje BluVinil.

Bluvinil - Zvijeri (Official Video) Izvor: Društvene mreže

Produkciju singla ‘Zvijeri' potpisuje Srđan Sekulović Skansi, režiju videospota Tomislav Dugandžić, s kojim je bend već ranije surađivao na singlovima ‘Apaši' i ‘Heroji', dok je za umjetničko oblikovanje zadužena Iris Šprljan. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić.

‘Zvijeri' je drugi singl s novog albuma, a bend najavljuje: ‘Materijal za treći album je gotov i predstavlja dosad naproduktivniju fazu BluVinila. Donosi vam moderni rokenrol, sjetu i rukopis Mediterana. Negdje između Tome Bebića i Lane Del Rey. Sadržava 11 pjesma, od kojih su dvije već objavljene kao singlovi, a imat ćete ga priliku čuti već dogodine.’

Nakon što je hvaljeni drugi album ‘Zna li itko tajnu srca?' uvršten među najbolje domaće albume 2022. nastavljeno je sjajno glazbeno i koncertno razdoblje za bend BluVinil. Nakon pjesme ‘Ovdje nema nikoga', singlom ‘Zvijeri' bend još jednom daje uvid u novi ciklus rada. Ante Lovrić Tancalo na bubnju i perkusijama, Branimir Župić na klaviru i vokalu, Bruno Jakelić koji je uz bas gitaru i vokal, te gitarist i pjevač Matej Nakić pjesmom još jednom pokazuju novu autorsku fazu, a bend je resetiran glazbeno, vizualno i estetski.

Novi singl ‘Zvijeri' objavljen je za LAA i dostupan je na svim streaming servisima.