POLUFINALE EUROSONGA

Bradata pjevačica oduševila, u finalu i Slovenija!

09.05.2014 u 10:46

Bionic
Reading

Održano je i drugo polufinale Eurosonga u kojemu je nastupilo 15 izvođača, među kojima i Tijana Dapčević, pjevačica koja je predstavljala Makedoniju, ali se nije plasirala u finale, za razliku od transvestita Conchite Wurst, predstavnice Austrije, koja je i dalje favoritkinja

U finale su ušle Švicarska, Slovenija, Poljska, Rumunjska, Norveška, Grčka, Malta, Bjelorusija, Finska i Austrija, a donosimo neke od najzanimljivijih nastupa.
330961,314770,295252,287979

Tijana Dapčević predstavila je svoju rodnu Makedoniju pjesmom 'To the sky', a dobila je dosta pažnje tijekom kampanje prije početka natjecanja.

Poljsku su predstavljale Donatan i Kleo pjesmom 'We Are Slavic', jednim od favorita ovogodišnjeg natjecanja, s preko milijun pregleda do sada - vrlo vjerojatno zbog lascivnog nastupa.

Najprovokativniji izvođač je predstavnik Austrije, transvestit Conchita Wurst, a publici se predstavila pjesmom 'Rise like a phoenix'. Svojim sjajnim vokalom Conchita se nametnula kao jedan od apsolutnih favorita.

Tinkara Kovač predstavljala je Sloveniju pop pjesmom 'Round and round', no njen je nastup malo pokvarilo to što se jasno vidjelo da svira na playback.

Teo iz Bjelorusije je prema svim dosadašnjim komentarima kralj ovogodišnjeg trasha na Eurosongu. Oštri su bili i komentari ispod njegove pjesme na Youtubeu.