zaljubljenik u kvizove

Brat Dine Jelusića ponovo u kvizu: Ovog puta u 'Superpotjeri', a presudila mu jedna pogreška

30.09.2024 u 08:55

Bionic
Reading

Nakon dva nastupa u popularnom kvizu 'Potjera', mlađi brat glazbenika Dine Jelusića, Bruno nastupio je i u 'Superpotjeri' uz još tri natjecatelja Tatjanu Bošnjaković, Natka Jurdanu i Tomislava Vlaića koji je pobijedio četvero lovaca i osvojio 10.000 eura

Preostalih troje kandidata, uključujući i brata popularnog pjevača Dine Jelusića, Bruno Jelusić, nisu uspjeli pobijediti lovce.

Zagrepčanka Tatjana Bošnjaković je otvorila prvu od trinaest novih emisija 'Superpotjere'. I u novim emisijama popularnog kviza voditelj je Joško Lokas, a lovci su i dalje Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Sljedeći natjecatelj bio je zagrebački umirovljenik Tomislav Vlaić koji je u dvoboj s lovcima ušao s tisuću eura. Uspio je pobijediti lovce s četiri sekunde prednosti i tako osvojiti deset tisuća eura. Nakon pobjede je najavio da će s osvojenim iznosom prirediti slavlje i kupiti kartu za finale Lige prvaka, gdje očekuje Dinamo. 'Zasluženo ste pobjedili. Bilo je napeto, a vi ste bili jako dobri. Želim vam da ostvarite svoje želje', kazao mu je Mladen.

Napeta borba

Bruno Jelusić je student druge godine Ekonomskog fakulteta. U svibnju je u 'Potjeri' nadigrao Deana i osvojio 20.000 eura. Komentirajući mogući odgovor na prvo pitanje Bruno je bio dekoncentriran i brzoplet, no na poticaj Joška zastao je, razmislio te točno odgovorio i osvojio 1000 eura. Odlučio se za dvoboj sa svih pet lovaca za 20.000 eura i 10 sekundi prednosti. Četiri netočna odgovora dovela su ga do poraza u napetoj završnici. Lovci su znali sve odgovore i na kraju dvoboja na satu im je ostalo 11 sekundi.

'Presudila vam je, doslovce, jedna pogreška', rekla je Morana. 'Drago mi je što sam odigrao protiv svih lovaca jer obožavam i Potjeru i Superpotjeru. Barem znam da sam se borio do kraja. Hvala vam', poručio je glazbenikov brat.

Posljednji natjecatelj, Natko Jurdana, copywriter iz Zagreba, u prvom je krugu briljirao. Odgovorio je točno na svih pet pitanja i osvojio 2500 eura.

  • +4
Superpotjera Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica/ HRT