oštra kritika

Burna reakcija Sofije Vergare na vijest da se razvodi

04.05.2017 u 12:32

Bionic
Reading

U prošlotjednom tiskanom izdanju američkog časopisa Star na naslovnici je osvanuo bombastičan naslov o tome da se Sofia Vegara rastaje od supruga Joea Manganiella. Vidjevši to, glumica nije ostala dužna urednicima i novinarima koji su sastavili tekst, kako ona kaže, prepun laži. Evo što je napravila

'Urednik ovog magazina je idiot! Ako je već išao maknuti moj vjenčani prsten kako bi stvorio lažnu vijest, mogao se barem pobrinuti da to onda napravi na svakoj fotografiji objavljenoj na društvenoj mreži te večeri u Rimu, na kojima ga zapravo nosim', započela je vidno ljuta Sofia Vergara svoj odgovor na, kako kaže, lažne vijesti o krahu njezina braka sa Joeom Manganiellom zbog navodnog preljuba. 

Naime američki tabloid Stars objavio je vijest da se 44-godišnjakinja u Rimu provodila u društvu drugog muškarca i to ne noseći vjenčani prsten, izgleda maknut u Photoshopu. 

'I samo za informaciju, to je moj prijatelj, producent novog filma koji smo snimali u Rimu, koji je također došao provesti Uskrs s mojom obitelji prije nekoliko tjedana', nastavila je popularna glumica.

Sporna fotografija koja je izazvala bujicu komentara snimljena je u Rimu na festivalu filma i glazbe, a Sofia je plesala sa svojim dugogodišnjim prijateljem i producentom filma 'Bent', Andreom Lervolinom.

Tu večer Sofia je osvojila i nagradu, a po povratku u svoj dom u Los Angelesu objavila je preslatku fotografiju sa suprugom, napisavši ispod nje: 'Sada je moj vikend savršen.'

Now my weekend is perfect!😍😍 #welcomehome #setlife 🎬

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia i Joe pred oltar su stali u studenom 2015., kada su fotografije spektakularnog vjenčanja obišle svijet. Od tada njihova ljubav cvate, a ovo je prva novinska afera u kojoj su se zatekli. 

Sada preostaje vidjeti rasplet situacije jer, sudeći prema objavljenom na njezinu Instagramu, glumica neće stati na tome. Vjerojatno će tužiti časopis za klevetu ili tražiti određenu odštetu.